Altele

VIDEO Filmarea anului? O femeie se antrena și a înregistrat, fără să vrea, lovitura militară de stat!

O femeie cu numele Khing Hnin Wai pare să-și continue antrenamentul, în timp ce SUV-urile negre merg până la un punct de control de securitate pe drumul care duce la complexul Adunării Uniunii din spatele ei.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 02 februarie 2021

Într-un filmuleț care a devenit viral, o femeie din Myanmar apare în timp ce face câteva mișcări de aerobic, iar pe fundal se văd mașinile care dau lovitura militară de stat în țara din sud-estul Asiei. 

Filmările sunt din capitala Naypyidaw. O femeie cu numele Khing Hnin Wai pare să-și continue antrenamentul, în timp ce SUV-urile negre merg până la un punct de control de securitate pe drumul care duce la complexul Adunării Uniunii din spatele ei. 

Pe măsură ce cântecul optimist avansează, convoiul devine din ce în ce mai mare. Dansatoarea nu pare să știe ce se întâmplă în spatele ei. Odată cu trecerea cântecului, se pot vedea siluete care se grăbesc să deschidă baricada și să lase mașinile să treacă, notează Guardian.

Azi dimineață, Khing Hnin Wai a postat din nou pentru a spune că a filmat mai multe videoclipuri în locația anterioară și că imaginile sunt reale. Ea a filmat cursuri de dans în afara Adunării de 11 luni, a spus ea.

>

Ce s-a întâmplat în Myanmar

  • Armata din Myanmar a preluat luni controlul țării, după arestarea liderei de facto a guvernului, Aung San Suu Kyi, a preşedintelui Win Myint, a altor oficiali din Liga Naţională pentru Democraţie (LND), dar şi din alte partide mai mici, într-un raid militar organizat înaintea zorilor;
  • Noul preşedinte interimar este Myint Swe, care deţinea funcţia de vicepreşedinte înaintea loviturii de stat. Şeful forţelor armate, Min Aung Hlaing, va controla autorităţile, potrivit canalului Myawaddy News. Liderii militari au instituit stare de urgență pe o perioadă de un an, informează Libertatea

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.