Stranieri

Un nume mare din fotbalul românesc nu îi dă șanse lui Dennis Man la Parma: „E bun pentru România, atât!”

+10 Foto
Dennis Man, în Napoli - Parma 2-0 // foto: Guliver/gettyimages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 02 februarie 2021

Dănuț Lupu (53 de ani), fostul mare fotbalist de la Dinamo și Rapid, nu crede că Dennis Man (22) are calitățile necesare pentru a se impune în Serie A.

Dennis Man, transferat de la FCSB la Parma în schimbul a 11 milioane de euro, a jucat deja pentru clubul emilian, 10 minute  în înfrângerea cu Napoli, scor 0-2. Debutul rapid al arădeanului nu l-a impresionat pe Dănuț Lupu, care prevede că Man va suferi în Italia pe termen lung, pentru că îi lipsește forța și „nu stă bine cu capul”.

Dănuț Lupu, despre Dennis Man: „Va fi aproape imposibil să facă față”

„Nu cred că va face față Man. Va fi aproape imposibil. La Parma nu te mai laudă nimeni, nu mai sunt jucătorii de altă dată. Mie mi se pare că e un fotbalist care n-are forță și, fără supărare, nici nu stă bine cu capul. Nu e un tip puternic, că altfel nu se ajungea la situația actuală. E bun pentru campionatul românesc, atât! 

Acum e în Italia. Aici a fost lăudat jurnaliștii noștri, acolo nu e așa. În Serie A trebuie să demonstrezi ca să fii lăudat”, a declarat Lupu pentru Prosport

Motivul pentru care Dănuț Lupu pune la îndoială tăria mentală a lui Man este scandalul impresarilor care a învăluit transferul său la Parma. Dennis avea un contract de reprezentare cu Anamaria Prodan, dar l-a „rupt” pe acesta și a semnat cu Giovanni Becali, cel care a încheiat transferul în cele din urmă. 

„Impresarilor nu le înțeleg rostul, de ce e nevoie de ei, le dăm bani degeaba, dacă tu joci bine ai oferte imediat. Echipele te vor căuta și îți vor da bani. Ați văzut impresarii să vândă jucători proști? În afară de Giovanni într-o perioadă care a făcut bine fotbalului românesc. Man nu este trădător, fiecare-și vede interesul”, a spus Lupu despre acest subiect. 

17 goluri și 7 pase de gola adunat Dennis Man la FCSB în acest sezon, înainte de transferul la Parma

VIDEO. Anamaria Prodan nu-l iartă pe Dennis Man: „Dacă nu suntem bărbați, ne judecăm! Un șantaj ordinar”

>

Citește mai multe știri despre Dennis Man la Parma: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.