Liga 1

EXCLUSIV Adi Petre revine în Liga 1! Reacția lui Gigi Becali » Când se oficializează transferul

Adrian Petre (22 de ani) are drum liber spre UTA

Articol de Vlad Nedelea, Alexandru Barbu  —  marţi, 02 februarie 2021

Adrian Petre (22 de ani) are drum liber spre UTA! Gigi Becali, patronul lui FCSB, și-a dat acordul ca atacantul să revină la echipa care l-a lansat în fotbalul mare.

I-am dat voie să se ducă la UTA, nu mai activăm al doilea contract”, a declarat Becali pentru GSP.ro. Mutarea ar urma să fie oficializată cel târziu joi.

Petre a dezamăgit și la Cosenza, unde a fost împrumutat de FCSB la începutul sezonului. Acum, vârful este la un pas de UTA. Cel mai probabil, în următoarele 6 luni, Becali ar urma să achite o bună parte din remuneraţia jucătorului care se ridică la 15.000 de euro lunar. 

FCSB renunță definitiv la Adrian Petre

În momentul în care a venit la FCSB, Adrian Petre a acceptat situația refuzată luna trecută de Haruț. A semnat două contracte: unul valabil pe un an și jumătate și altul care îi prelungea șederea până în 2024. Evoluțiile slabe l-au determinat însă pe Gigi Becali să nu mai activeze al doilea contract. Astfel, Petre va deveni jucător liber din vară.

Adrian Petre, dezamăgitor și în Italia

Adrian Petre a evoluat în șapte meciuri pentru Cosenza, în Serie B - 0 goluri. Nici în Cupa Italiei nu a spart gheața, a oferit doar o pasă de gol în turul trei al competiției, când formația sa a învins-o pe Monopoli, scor 2-1.

Adrian Petre la FCSB:

  • a semnat în februarie 2020;
  • a fost transferat din Danemarca, de la Esbjerg, pentru 500.000 de euro;
  • a jucat 15 meciuri;
  • a reușit 3 goluri.

800.000 €este cota de piață a lui Adrian Petre, conform Transfermarkt

Ciprian Marica, înainte de Dinamo - FCSB: „Rămâne un derby”

>

Citește mai multe articole despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.