Tenis

VIDEO Simona Halep, moment amuzant cu Darren Cahill după meci: „Darren, care e secretul?” » Cum a reacționat australianul

+6 Foto
Darren Cahill// FOTO: Captură Digi Sport

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 03 februarie 2021

Simona Halep (29 de ani, 2 WTA) s-a calificat în sferturile de finală de la Gippsland Trophy după ce a trecut de nemțoaica Laura Siegemund (32 de ani, 51 WTA), scor 6-2, 6-4.

  • Halep va juca joi, în jurul orei 06:00, în sferturile de finală cu Ekaterina Alexandrova (26 de ani, 33 WTA), care a trecut de Iga Swiatek, scor 6-4, 6-2. Rusoaica era cotată cu a doua șansă în această partidă, dar a produs surpriza și a trecut de poloneza care a câștigat de o manieră categorică Roland Garros 2020, după un meci în care a reușit de patru ori să câștige pe serviciul lui Swiatek

La interviul de la finalul partidei, acordat pe teren, Simona Halep a fost chestionată despre relația cu antrenorul său, Darren Cahill, și care e secretul succesului. Simona l-a întrebat pe australian, iar acesta a făcut un gest amuzant, ducând mâna la gură și spunând „Berea”.

„Darren mă înțelege. Știe ce simt pe teren și de ce am nevoie înainte de meciuri. Cheia este comunicarea. Este blând, dar și dur în același timp. Nu este ușor să lucrez cu el, dar îi mulțumesc că e lângă mine mereu. Ce lucruri specifice Australiei am învățat de la el? «Hai să bem o bere» și «E și mâine o zi»”, a spus Halep la interviul acordat la finalul partidei.

FOTO. Imagini tari din meciul Simona Halep - Laura Siegemund

VIDEO Simona Halep e gata Australian Open 2021: „Nu va fi ușor, dar eu sunt pregătită!”

>

Citește mai multe știri despre Simona Halep: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.