Liga 1

VIDEO Dinamo, susținută de un jucător emblematic din istoria Rapidului: „Toată lumea vede Steaua favorită, dar eu nu sunt de aceeași părere”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 03 februarie 2021

Dinamo și FCSB se întâlnesc astăzi, de la ora 20:45, în episodul 180 din „Derby de România” și primul din 2021. Partida din runda #21 a Ligii 1 va putea fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe DigiSport 1, TV Telekom Sport 1 și LookSport+.

  • Daniel Pancu (43 de ani), un personaj emblematic din istoria Rapidului, a fost invitatul de miercuri dimineață al lui Costin Ștucan la emisiunea GSP Live.

Daniel Pancu a declarat că nu crede că FCSB se va impune în „Derby de România” și a rememorat un derby dintre Rapid și FCSB, când giuleștenii erau în insolvență, dar roș-albaștrii n-au reușit să-i învingă. Este vorba despre meciul Rapid - FCSB 1-1, din returul stagiunii 2012/13. Ovidiu Herea a deschis scorul în minutul 9, iar Alexandru Bourceanu a restabilit egalitatea cu 10 minute înainte de finalul partidei.

Daniel Pancu: „Toată lumea vede Steaua favorită, dar eu nu sunt de aceeași părere”

„Toată lumea vede Steaua favorită, dar eu nu sunt de aceeași părere. Dinamo are jucători, are internaționali, și-a rezolvat o parte din problemele financiare. Până la urmă e un derby, întotdeauna se mobilizează jucătorii, iar la fel era și la Rapid - Steaua. Țin minte un meci din 2012 (n.r. este vorba, de fapt, despre meciul Rapid - FCSB, din 14 aprilie 2013, încheiat 1-1), când noi eram în insolvență și am retrogadat la finalul anului. 

>

A fost 1-1 în Giulești, a egalat Bourceanu în minutul 90 (n.r.- Alexandru Bourceanu a marcat golul egalizator în minutul 81). Steaua era favorită clară atunci, iar cred că diseară va fi un meci asemănător” a declarat Daniel Pancu la GSP Live.

VIDEO. Etapa 21 // Match Preview Dinamo - FCSB

>

Citește și alte știri despre „Derby de România”:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.