Liga 1

DINAMO - FCSB. VIDEO Ca în vremurile bune! Atmosfera creată de suporterii roș-albaștrilor înainte de Derby de România

+19 Foto
Suporterii din Peluza Nord au făcut spectacol la Berceni, înainte de FCSB - Dinamo

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 03 February 2021

Peluza Nord, facțiunea de ultrași care încurajează FCSB, a făcut spectacol înaintea derby-ului cu marea rivală Dinamo .

Ultrașii din „Nord”, aproximativ 150 la număr, au venit la baza din Berceni pentru a le transmite un ultim mesaj favoriților înainte ca aceștia să plece cu autocarul spre stadionul din șoseaua Ștefan cel Mare. Cu torțe, steaguri și „japoneze”, suporterii au creat o atmosferă specială pentru jucătorii lui Toni Petrea. 

>

N-au lipsit nici trivialitățile la adresa lui Dinamo, fanii și jucătorii „câinilor” fiind ironizați de cântecele galeriei roș-albastre. La Berceni și-au făcut apariția și mașini ale Jandarmeriei, forțele de ordine cerându-le ultrașilor rebeli să respecte normele de distanțare fizică.

>

PCH: „Să le arătăm tuturor ce înseamnă Dinamo”

La polul opus, suporterii dinamoviști și-au dat întâlnire la ora 19:00,  pe Bulevardul „Barbu Văcărescu”. Nu au luat însă contact cu jucătorii, care au fost aduși cu autocarul juniorilor și introduși în stadion prin șoseaua Ștefan cel Mare. 

Pe pagina de Facebook a Peluzei Cătălin Hîldan, principala voce a fanilor dinamoviști în ultima perioadă, ultrașii au publicat un videoclip mobilizator, alături de mesajul: „Să le arătăm tuturor CINE SUNTEM și CE ÎNSEAMNĂ DINAMO!”. 

FCSB, 6 ani fără victorie pe terenul lui Dinamo în Liga 1 

În ultimul sezon fără play-off și play-out, cel din 2014/15, FCSB obținea ultima victorie pe terenul dinamoviștilor în competiția internă. „Roș-albaștrii” au învins cu 3-1 în meciul disputat pe Arena Națională, iar trupa antrenată în acel moment de Constantin Gâlcă a obținut tripla internă la finalul sezonului: Liga 1, Cupa României și defuncta Cupă a Ligii.

Citește și alte știri despre Derby de România:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.