Liga 1

Dinamo - FCSB. Peluza Nord, 3 mesaje dure și un derapaj la adresa PCH: „Faceți chetă să jucați / De Liga 2 să scăpați”

+19 Foto
Peluza Nord Steaua s-a duelat prin mesaje cu PCH

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 03 februarie 2021

Dinamo - FCSB, Unicul Derby al fotbalului românesc, își consumă în această seară un nou episod. La fel ca precedentele trei partide, și ciocnirea din această seară se va desfășura fără spectatori. 

Vremurile în care cele două galerii rivale se războiau prin mesaje care de care mai violente și ironice par să fie acum de domeniul trecutului, din cauza pandemiei de coronavirus. Totuși, suporterii din Peluza Nord, facțiunea care încurajează FCSB, au făcut o incursiune în timp și au pregătit mai multe mesaje ironice la adresa suporterilor din Peluza Cătălin Hîldan. 

Suporterii conduși de Gheorghe Mustață au afișat mai multe mesaje la baza din Berceni, acolo unde i-au întâmpinat pe jucătorii favoriți înainte de partida cu Dinamo. Ce scria pe acele mesaje? Răfuieli interne între grupările de suporteri, un răspuns la o coregrafie mai veche a dinamoviștilor, dar și un derapaj homofob la adresa fanilor adverși. 

  • „Nostradamus v-a mințit / Falimentul a venit” 
  • „Faceți chetă să jucați / De Liga a 2-a să scăpați” 
  • „Noi când jucam în Ligă / Pe voi vă fura...Bucurică”
  • Brigăzi ultra' cu tente gay / Marionete și escorte din Cartierul Tei”

PCH: „Să le arătăm tuturor ce înseamnă Dinamo”

La polul opus, suporterii dinamoviști și-au dat întâlnire la ora 19:00,  pe Bulevardul „Barbu Văcărescu”. Nu au luat însă contact cu jucătorii, care au fost aduși cu autocarul juniorilor și introduși în stadion prin șoseaua Ștefan cel Mare. 

Pe pagina de Facebook a Peluzei Cătălin Hîldan, principala voce a fanilor dinamoviști în ultima perioadă, ultrașii au publicat un videoclip mobilizator, alături de mesajul: „Să le arătăm tuturor CINE SUNTEM și CE ÎNSEAMNĂ DINAMO!”. 

VIDEO Suporterii FCSB s-au strâns în fața bazei de antrenament din Berceni

>

Citește și alte știri despre Derby de România:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.