Liga 1

Ciprian Marica, OBSCEN în direct, înainte de Dinamo - FCSB: „Pi*** mă-sii!” » De la ce a pornit totul + cum a reacționat după ce și-a dat seama de gafă

Ciprian Marica

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 03 februarie 2021

Cipran Marica (35 de ani), fost jucător la FCSB și Dinamo, a avut o reacție obscenă în direct, în timp ce se afla în studioul unei televiziuni de sport.

Invitat la emisiunea „Digi Sport Special”, Marica a făcut o incursiune în perioada adolescenței, când, la meciurile Dinamo - Steaua, era copil de mingi. Marica și-a adus aminte cu amuzament cum, în timpul unui derby, un stelist i-a cerut acestuia ghetele. „Uite la ăsta, îmi cere ghetele. Pi*** mă-sii”, a fost replica obscenă folosită de Marica în direct.

Treizeci de minute mai târziu, după o pauză publicitară, Ciprian Marica și-a prezentat scuzele în direct: „Înțeleg că am folosit cuvinte neadecvate. Am spus cu voce tare ceea ce a gândit copilul de mingi la acea clipă”. 

„Scuzele sper că sunt acceptate”, a spus și Vali Moraru, moderatorul emisiunii.

Ciprian Marica, înainte de Dinamo - FCSB: „Rămâne un derby”

Atât timp cât adevărata Steaua lipsește, meciul acesta rămâne un derby. Pentru mine, FCSB este continuatoarea Stelei. Privesc acest meci ca pe un derby. Din păcate, fotbalul fără suporteri este foarte trist. Sperăm ca lucrurile să reintre în normal odată cu apariția vaccinului. Oamenii au nevoie să-și hrănească plăcerile. E atâta pasiune acolo și e păcat să lipsească suporterii din tribune.  

M-a bucurat că după meciul pierdut la Botoșani jucătorii lui Dinamo au avut o reacție bună. Trebuie să iasă la rampă, sunt onorați să îmbrace un tricou atât de important. Ar trebui să dea totul pe teren și să facă o figură frumoasă - Ciprian Marica

VIDEO Ciprian Marica, despre situația celor două echipe înainte de Dinamo - FCSB: „Rămâne un derby: FCSB este continuatoarea Stelei!

>

Citește și alte știri despre Derby de România:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.