Liga 1

Dinamo - FCSB. Ante Vukusic a ieșit rapid în evidență! „ROȘU” obținut și bară la debut

Ante Vukusic (29 de ani, atacant) a ieșit rapid în evidență, la doar două minute după ce a debutat pentru FCSB, chiar în derby-ul cu Dinamo.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 03 February 2021

Ante Vukusic (29 de ani, atacant) a ieșit rapid în evidență, la doar trei minute după ce a debutat pentru FCSB, chiar în derby-ul cu Dinamo.

Croatul a fost faultat dur la mijlocul terenului de Steliano Filip, în minutul 79. Fundașul stângă al „câinilor”, care s-a dus direct cu talpa pe piciorul adversarului, a primit al doilea cartonaș galben și a fost trimis la cabine de Sebastian Colțescu.

Vukusic fusese trimis pe teren chiar cu trei minute în urmă, când Toni Petrea l-a aruncat în luptă în locul lui Florinel Coman, neinspirat în derby-ul din Ștefan Cel Mare.

În minutul 85, Vukusic a fost aproape de gol. Din pasa excelentă primită de la Octavian Popescu, „vârful” a lovit stâlpul din stânga al lui Eșanu.

Ante Vukusic, amintire mai veche pentru Dinamo

Vukusic, noul atacant al celor de la FCSB, a găsit drumul spre poarta lui Dinamo, în urmă cu 11 ani, într-un eșec de coșmar pentru roș-albi, 0-3 cu Hajduk Split, în debutul său ca fotbalist ce-a ajuns și în Serie A. Croatul a punctat apoi și pe vechiul stadion din Ghencea, împotriva celor de la Unirea Urziceni, în turul 3 preliminar al Europa League din același sezon.

 Spectacol pirotehnic înaintea meciului Dinamo - FCSB

>

Citește mai multe știri despre meciul Dinamo - FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.