Liga 1

Delegarea lui Sebastian Colțescu la Dinamo - FCSB, pusă sub semnul întrebării de oficialul LPF: „Ciudată decizie”

+30 Foto
Justin Ștefan, secretarul general al LPF, nu înțelege delegarea arbitrului Sebastian Colțescu (43 de ani) la derby-ul Dinamo - FCSB, scor 0-1.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 03 February 2021

Justin Ștefan, secretarul general al LPF, nu înțelege delegarea arbitrului Sebastian Colțescu (43 de ani) la derby-ul Dinamo - FCSB, scor 0-1. 

Sebastian Colțescu a arbitrat primul meci tare, după scandalul cu tentă rasistă de la PSG - Bașakșehir. Prestația „centralului” nu a fost perfectă, dar nici nu a viciat rezultatul prin greșeli majore. Cu toate acestea, Justin Ștefan pune sub semnul întrebării delegarea. 

Delegarea lui Colțescu la Dinamo - FCSB, pusă sub semnul întrebării

„O ciudată decizie a fost delegarea la derby-ul dintre Dinamo și FCSB a arbitrului Sebastian Colțescu. Colțescu, da, cel atât de comentat, nu mai intru în amănunte acum, le știți cu toții, după meciul de la Paris, dintre PSG și Bașakșehir. Scos de pe lista FIFA chiar de FRF, mă rog, de CCA, Colțescu a condus " ciudat" , după părerea comentatorului Telekom, Bogdan Cosmescu.

Nici bine, nici foarte rău, aș zice eu, interpretând aiurea multe faulturi, ezitant în a acorda avertismente etc. În orice caz, șovăitor și departe de forma avută cândva. Chiar nu i se putea da un alt meci, în loc de acesta, ori măcar un meci cu mai puțină încărcătură emoțională înainte de a fluiera derby-ul? Ciudat, vorba domnului Cosmescu. Și nu, nu a influențat rezultatul meciului. E destul, nu?”, a scris Justin Ștefan, pe Facebook.

FOTO. Cele mai tari imagini din Dinamo - FCSB

VIDEO. FCSB, primită de sute de fani la baza din Berceni. Spectacol pirotehnic înaintea derby-ului cu Dinamo

>

Citește și alte știri despre Dinamo - FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.