Liga 1

CFR Cluj - Viitorul 2-1. Noroc cu „veteranul”! Hoban salvează campioana în prelungiri » Clasamentul actualizat

CFR Cluj - Viitorul, LIVE pe GSP.ro

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 04 February 2021

CFR Cluj a fost aproape de un nou insucces pe teren propriu, dar a fost salvată în prelungiri de „veteranul” Ovidiu Hoban. 2-1 cu Viitorul, iar „feroviarii” revin la un punct în spatele FCSB.

După ce au rezistat la jumătățile de ocazii ale lui Rondon și Burcă, dobrogenii au irosit prima ocazie importantă a partidei. Benzar a profitat de eroarea lui Camora, însă nu l-a putut învinge din câțiva metri pe Bălgrădean. Ratarea fostului fundaș dreapta al naționalei avea să o coste pe Viitorul. 

În minutul 31, Camora și-a răscumpărat greșeala de mai devreme și a „inventat” o centrare excelentă pentru Itu. Puștiul campioanei a „plutit” frumos peste apărarea oaspeților și a înscris cu o lovitură plasată de cap. Acesta avea să fie și scorul pauzei, nu înainte ca marcatorul golului să primească și un cartonaș galben. 

Gafa lui Bălgrădean o putea costa pe CFR Cluj

CFR Cluj a risipit imediat după pauză avantajul pe care și-l procurase în prima repriză. Oaspeții au egalat în minutul 52, prin Alin Dobrosavlevici, după o gravă eroare a portarului Cristian Bălgrădean. „Pufi” a ieșit din poartă pentru a reține o centrare modestă trimisă de Cosmin Matei, doar că a scăpat inexplicabil mingea, care a ricoșat la Dobrosavlevici. Fundașul Viitorului a îndeplinit o simplă formalitate și a restabilit egalitatea în „Gruia”. 

Golul a destabilizat-o pe CFR Cluj, care n-a mai găsit minute în șir coerența de a construi atacuri periculoase la poarta lui Căbuz. Tot Viitorul - care a început să prindă curaj după gol - a fost mai periculoasă. George Ganea a izbit bara în minutul 66, după ce tot el îl încercase pe Bălgrădean câteva minute mai devreme. 

CFR Cluj - Viitorul 2-1. „Veteranul” Hoban aduce victoria în prelungiri

Când nimeni din tabăra gazdelor nu mai spera, CFR a dat lovitura în cel de-al treilea minut al prelungirilor. Ovidiu Hoban, neobositul mijlocaș al ardelenilor, a împins mingea în poartă din câțiva metri, aducând trei puncte uriașe în „Gruia”.

CFR Cluj - Viitorul 2-1

CFR Cluj - Viitorul: echipe de start

CFR Cluj: Bălgrădean - Cr. Manea, Vinicius, Burcă, Camora - Itu, Hoban, Păun - M. Pereira, Rondon, Costache
Rezerve: Sandomierski, Susic, Latovlevici, Ciobotariu, William Da Silva, L. Aurelio, Carnat, Chipciu, Debeljuh
Antrenor: Edward Iordănescu

Viitorul: Căbuz - Benzar, Mladen, Dobrosavlevici, Boboc - C. Matei, Artean, Ciobanu - Grădinaru, G. Ganea, Ely Fernandes
Rezerve: Cojocaru, Sîrbu, Grosu, Pitu, Grameni, Babunski, Sabala, Arrospide, Andronache
Antrenor: Cătălin Anghel

Stadion: „Dr. Constantin Rădulescu" (Cluj)
Arbitru: Istvan Kovacs / A1: Vasile Marinescu; A2: Ovidiu Artene

Clasament Liga 1

Amintirile lui Damjan Djokovic la despărțirea de CFR Cluj

>
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.