Liga 1

DINAMO - FCSB 0-1. Panduru, ironii către un jucător de la FCSB după derby: „Să vezi cum te duci de unde ai venit după 3-4 meciuri”

+30 Foto
Basarab Panduru // FOTO: Captură TV Telekom Sport

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 04 februarie 2021

FCSB a învins-o pe Dinamo, 1-0, după un meci dominat clar de formația roș-albastră, la care a debutat și atacantul croat Ante Vukusic.

Vârful a avut șansa să marcheze, trimițând mingea în bară, iar după meci a fost taxat de Basarab Panduru pentru declarația oferită.

„Nu-l interesează să dea gol! Zice «no preocupare, no preocupare». După 3-4 meciuri să vezi cum te duci de unde ai venit, dacă «no preocupar»  prea mult! 

Că aici nici pe patron nu-l preocupă prea mult dacă stai sau nu. Dacă dai goluri sau nu... Cred că e important să dai goluri că dacă nu te duci unde s-au dus şi celelalte vârfuri din ultimul timp. 

E curios cazul lui. Într-un an dă mai multe goluri decât în toată cariera. Al doilea lucru curios, trebuie să te duci la Sepsi şi dintr-odată vii la FCSB. Ori eşti bun de FCSB, ori eşti bun de Sepsi?”, a spus Panduru la TV Telekom Sport.

Sunt bucuros că am debutat. Am două luni și jumătate de când n-am mai jucat. Acum rămâne să ne gândim la următoarea partidă. Am fost la câțiva centimetri de un debut cu gol. Se întâmplă. Sper să dau gol meciul următor. Cel mai important e că am bătut. Voi da totul pentru echipa mea și pentru suporterii acestei echipe. Sper ca anul ăsta să câștigăm campionatul. 
– Ante Vukusic la Look Sport+.

 VIDEO Mihai Stoichiță, despre Dinamo - FCSB, 0-1: „Un derby urât!”

>

Citește mai multe știri despre derby-ul Dinamo – FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.