Liga 1

Notele GSP la derby încep de la 3 » Omul meciului + „petarda”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 04 februarie 2021

FCSB s-a impus pe terenul rivalei Dinamo, 1-0, câștigând mai clar decât o arată scorul, după un meci dominat de formația roș-albastră.

Echipa lui Toni Petrea a început tare și a deschis scorul în minutul 9, prin Florin Tănase, ulterior ratând ocazii importante, prin Florinel Coman sau Ante Vukusic. FCSB a fost net superioară „câinilor”, trimițând mingea de 6 ori pe poarta lui Eșanu, în timp ce Dinamo a avut doar două șuturi cadrate. Chiar și așa, „câinii” ar fi putut să se aleagă cu un punct norocos în prelungiri, dacă lovitura de cap a lui Nepomuceno prindea poarta.

Florin Tănase, marcatorul golului, Octavian Popescu și Ovidiu Popescu au fost considerați cei mai buni jucători de pe teren, fiind notați cu 7 de Gazeta Sporturilor.

La polul opus s-a aflat Steliano Filip. Fundașul stânga, eliminat în minutul 79, a primit cea mai mică notă din meci, 3. Evoluții dezamăgitoare au avut și alți doi fundași de la Dinamo, Florin Bejan și Andrei Radu, care au luat 4.

De la FCSB, Șut a fost cel mai slab jucător, fiind notat cu 4.

Dinamo, fără idei de joc. Fiecare evoluează cum vrea. Uite, la FCSB se vede, sunt trasee, fiecare are o poziție clară. Cei de la FCSB joacă unul pentru celălalt, se ajută între ei. Dacă era 0-3 în primele 10 minute, cred că nu se supăra nimeni
- Cristi Pulhac, la GSP Live

5 ani și 9 luniau trecut de la ultima victorie a celor de la FCSB pe terenul „câinilor”, Dinamo-FCSB 1-3

VIDEO Mihai Stoichiță, despre Dinamo - FCSB, 0-1: „Un derby urât!”

>

Citește mai multe știri despre Dinamo - FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.