Liga 1

Antrenorul interimar al Craiovei confirmă transferul: „E un jucător de mare calitate”

Matteo Fedele, în stânga, e aproape de revenirea la Craiova / Sursă foto: GSP

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 04 februarie 2021

Dragoș Bon, tehnicianul interimar de la CS Universitatea Craiova, a anunțat că tratativele pentru repatrierea mijlocașului Matteo Fedele (28 de ani) sunt extrem de avansate.

Ultima oară în Franța, la Valenciennes, Fedele e la un pas să revină în Bănie, unde a mai evoluat între 2018 și 2019, perioadă în care a strâns două goluri în 31 de partide. Dragoș Bon, interimarul „leilor”, a oferit mai multe detalii.

Dragoș Bon: „Fedele e un jucător de mare calitate”

„Din ce ştiu, se întoarce Fedele. Matteo se va alătura nouă. Ne bucurăm, e un jucător pe care îl cunosc, care s-a pregătit sub comanda mea la echipa a doua la Craiova. E un jucător de mare calitate. E important să ne mărim lotul, să aducem un plus de valoare. Sunt discuţii”, a afirmat Dragoș Bon, la conferința de presă premergătoare partidei cu Dinamo de sâmbătă. 

Acesta a mai jucat de-a lungul carierei la FC Sion, Grasshoper Zurich, Carpi, Bari, Foggia, Cesena, CS U Craiova, Valenciennes iar în 2014 a bifat un meci în naționala U21 a Elveției.

2 goluriîn 31 de meciuri a reușit Fedele pentru Craiova, pentru care a mai jucat între 2018 și 2019

475.000 de euroe actuala cotă de piață a lui Fedele, conform Transfermarkt

8 meciuriîn Serie A a strâns Matteo Fedele, în sezonul 2015-2016, când evolua la Carpi

Fedele a fost aproape și de Poli Iași

Transferul lui Matteo Fedele (28 de ani) de la Valenciennes la Politehnica Iași a căzut pe ultima sută de metri. Mijlocașul elvețian ar fi fost primul transfer din „era Andrei Cristea”. Oficialii ieșeni suspectează faptul că tranzacția a eșuat din cauza intervenției CS U Craiova.

Transferul lui Matteo Fedele de la Valenciennes la Politehnica Iași a căzut miercuri când jucătorul era așteptat în Copou. Moldovenii îi luaseră și bilet de avion elvețianului, cu care se înțeleseseră asupra fiecărui detaliu din contract. Fotbalistul nu a mai ajuns însă la Iași!

VIDEO Mario Nicolae, managerul lui Dinamo, după înfrângerea cu FCSB: „O să mai vină doi jucători”

>

Citește și alte știri despre CS Universitatea Craiova: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.