Campionate

Dorinel Munteanu, cucerit de Octavian Popescu: „Ştiţi că nu arunc uşor vorbe, dar acest tânăr arată altceva. De la Hagi n-am mai văzut așa ceva” » Cu ce star din Premier League l-a mai comparat

+30 Foto
Dorinel Munteanu (52 de ani) îl compară pe Octavian Popescu (18 ani) cu belgianul Kevin de Bruyne

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 04 februarie 2021

Dorinel Munteanu (52 de ani) îl compară pe Octavian Popescu (18 ani) cu belgianul Kevin de Bruyne, mijlocașul lui Manchester City.

Octavian Popescu este cel mai tânăr marcator din acest sezon de Liga 1. Și-a câștigat locul de titular la FCSB, liderul campionatului, iar calitățile îi sunt lăudate de toți oamenii de fotbal din România. Dorinel Munteanu, liderul selecțiilor la echipa națională, îl compară cu Gică Hagi și cu Kevin De Bruyne. 

Octavian Popescu, lăudat de Dorinel Munteanu 

„Știți foarte bine că sunt foarte scump la vorbe, nu arunc ușor vorbe, dar acest tânăr talentat arată altceva decât avem noi în România. Apreciez la el foarte mult lejeritate cu care execută ultima pasă în adâncime, mai ales în situații limită, în careu, iar el face totul lejer, ca și cum ar avea foarte mare experiență.

Eu mă bucur că a apărut acest jucător, pentru că ar trebui foarte bine monitorizat și chiar forțat, aș putea să spun. Din generația mea, de la Hagi, nici chiar Adi Mutu, dar de la Hagi n-am mai văzut așa o lejeritate de a juca în adâncime sau de a da ultima pasă. Îmi amintește de Kevin De Bruyne, e același tip de jucător. E bun acest tupeu pe care îl arată, tupeu fotbalistic, nu cel din afara stadionului”, a declarat Dorinel Munteanu, la „Liga Digisport”.

Octavian Popescu, urmărit de staff-ul naționalei

Nicolae Dică, secundul selecționerului Mirel Rădoi, spune că Octavian Popescu ar putea fi convocat chiar și la prima reprezentativă, dacă evoluțiile vor fi la același nivel. 

„Pentru noi, pentru staff, nu e nimic exagerat. Dacă are evoluții bune și ne poate ajuta, nu contează vârstă, că are 18 ani sau 35 de ani. A fost integralist în ultimele 3 meciuri, a dat și gol. E în formă, dar important e să fie serios, să se antreneze bine. Din sursele mele, face lucrurile astea”, a comentat Dică. 

VIDEO. Daniel Pancu, despre comparația cu Octavian Popescu: „La 18 ani e atât de natural... Stă mai bine fizic decât stăteam eu la vârsta lui”

>

Citește și alte știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.