Liga 1

EXCLUSIV Altă cheltuială pentru Dinamo și DDB! Prunea a câștigat litigiul și are de primit o sumă importantă » Prima reacție

Florin Prunea a câștigat litigiul cu Dinamo

Articol de Eduard Apostol  —  joi, 04 februarie 2021

Florin Prunea a câștigat litigiul cu Dinamo în civil, la Tribunalul București! Fostul director al „câinilor” a confirmat informația pentru GSP.RO, după ce s-a consultat și cu propriii avocați. 

Fostul internațional are de recuperat aproximativ 40.000 de euro și nu are de gând să renunțe la niciun cent! Mai ales că vara trecută a fost dispus să negocieze în condiții avantajoase pentru ambele părți, doar că nu a avut cu cine negocia. 

Probabil, clubul Dinamo va face apel și speța va mai fi în atenția judecătorilor o perioadă. Prunea are de recuperat salariile neplătite în din octombrie 2019 până în iunie 2020, plus perioada de șomaj tehnic, plus cheltuieli de judecată. 

Florin Prunea: „Sunt drepturile mele, nu vreau daune sau altceva”

"Era o soluție logică. La vremea respectivă, nu am avut cu cine să vorbesc. Am încercat să stingem litigiul pe cale amiabilă, având în vedere relația mea de afinitate cu clubul și brand-ul Dinamo. Acum, nu am ce negocia! Probabil, clubul va face apel, nu știu. E un contract de muncă între angajator și angajat. Sunt drepturile mele pentru perioada în care am muncit, nu vreau daune sau altceva", a explicat Prunea pentru Gazeta Sporturilor.

VIDEO Florin Prunea, dezvăluire după 27 de ani de la coșmarul cu Suedia: „Nea Puiu, eu nu ies. Uite ce-i aici! Mă omoară ăștia!”

>

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.