Liga 1

Sepsi - Poli Iași 3-3. FOTO+VIDEO Meci splendid la Sfântu Gheorghe! Oaspeții au egalat în ultima secundă, după ce au fost conduși la două goluri

+37 Foto
Sepsi și Poli Iași se duelează astăzi, de la ora 20:30

Articol de Bogdan Bălaş (foto)  —  Friday, 05 February 2021

Sepsi și Poli Iași au încheiat la egalitate, scor 3-3, un meci splendid, primul al etapei #22 din Liga 1.Gazdele au condus cu 3-1, dar moldovenii au egalat în prelungiri și pleacă de la Sfântu Gheorghe cu un punct nesperat.

Partida dintre cele două echipe decimate din cauza coronavirusului a fost una dintre cele mai spectaculoase din acest sezon, cu goluri unul și unul și răsturnări nebănuite de scor.

Moldovenii au deschis scorul în minutul 2, prin Vega. Costaricanul a prins un șut de excepție de la 25 de metri, la care Fejer nu a găsit niciun răspuns. 

Sepsi a reintrat în joc și a spulberat în doar două minute avantajul fragil al ieșenilor. Lorand Fulop, din penalty (17) și Safranko, cap simplu din câțiva metri (18), i-au dus pe covăsneni în avantaj. Golofca, cu o execuție de efect, a dus scorul la 3-1 în minutul 42, iar soarta partidei părea decisă.

Poli Iași, revenire nebănuită contra lui Sepsi

Ieșenii au „înviat” pe final. Andreas Calcan, revenit după ce a fost infectat cu COVID-19, a redus din diferență în minutul 77, după ce a prins un voleu de zile mari din interiorul careului. Poli a „smuls” egalul în ultima secundă a partidei, când Gaitan a împins mingea în poartă la capătul unei faze confuze.

Clasament Liga 1:

Sepsi Sfântu Gheorghe - Poli Iași 3-3

  • Au marcat: L. Fulop '17 p., Safranko '18, Golofca '42  / Vega '2, Calcan '77, Gaitan '90+5
  • Vezi AICI statistici!
  • VIDEO cu cele mai tari faze! 
  • Ninaj Branislav (Sepsi) este cel de-al 184-lea străin cu minute în editia curentă de Liga 1. Astfel, s-a depășit numărul din ediția precedentă (183).
  • Ionuț Moisa, mijlocașul de 18 ani al lui Poli Iași, a fost schimbat după doar 32 de secunde. A fost a doua cea mai rapidă schimbare din acest campionat, prima fiind Rareş Dogaru / Nasser Chamed / sec 30) din meciul Gaz Metan Mediaș - FC Arges 2-0, din etapa a doua.

Sepsi - Poli Iași, echipe de start:

Sepsi: Fejer - Deligiannidis, Bouhenna, Ninaj, M. Ștefănescu - Achahbar, Eder Gonzales, L. Fulop - Golofca, Safranko, Petrila
Rezerve: Szanto, Nandor Tamas, Nouvier, Csiszer, G. Dragomir, Dumiter
Antrenor: Leo Grozavu
Absenți: Mitrea, Fofana (suspendați), I. Fulop, Fl. Ștefan (accidentați), Vașvari, Niczuly, J. Fernandes, Tincu, L. Kovacs, Bajrovici, Aganovici, Dimitrov, Purece, Dumiter, Markovici, Petrila (indisponibili)

Poli Iași: Brînză - Onea, R. Popa, Mihalache, Bușu - Moisa, Gaitan, Passaglia - Popadiuc, Vega, D. Flores
Rezerve: Bosz, Baxevanos, Calcan, Vanzo, Zajmovic, Cabral, Zaharia, Cană, Mensah
Antrenor: Andrei Cristea 
Absenți: Brănescu, Platini, Frăsinescu (accidentați), A. Cristea, Djuranovici, Axinte, Fr. Cristea (indisponibili), Calcan, A. Stan, Acosta, De Iriondo (incerți)

Stadion: Municipal (Sfântu Gheorghe)
Arbitru: George Găman / A1: Adrian Popescu / A2: Ferencz Tunyogi / Observator: Laszlo Sajtos

VIDEO Interviu cu Vașvari: „La Sepsi mă simt mai apreciat! Cred că la Botoșani n-am primit cât respect aș fi meritat”

>

Citește și alte știri de actualitate: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.