Campionate

FC Porto, la un pas de tragedie! Ambulanța a intrat de urgență pe teren, coechipierii lui Nanu au plâns văzându-l inconștient

capturi foto: en24news.com

Articol de Aurelian Botezatu  —  vineri, 05 februarie 2021

Nanu, fundașul echipei FC Porto, a fost transportat de urgenţă la spital după ce s-a ciocnit cu portarul gazdelor, la meciul de la Belenenses, disputat joi, în etapa #17 a campionatului portughez.

În minutul 85 al partidei, Nanu a urmărit o minge centrată de un coechipier și s-a ciocnit cu portarul rus Stansilav Kriţiuk, ieşit să respingă balonul. Jucătorul din Guineea-Bissau a rămas întins pe gazon mai multe minute, iar colegii și adversarii s-au speriat foarte tare, temându-se de ce-i mai rău, încât unora le-au dat lacrimile și au început să strige disperați după salvare.

Jucătorul a fost dus la spital, coechipierii au început să plângă

Transportat la spital în stare de șoc, Nanu și-a revenit, iar Pepe, fostul fundaș al Realului, a dat vestea cea bună: „Am vorbit cu unul dintre medicii care-l are în îngrijire, și-a recăpătat cunoștința”. N-a scăpat însă ieftin. Diagnosticul pus după controalele de rigoare: comoție cerebrală și o leziune cervicală. Nanu a rămas peste noapte în spital, sub observație.

Pepe a început să plângă

18 minutea fost prelungit meciul Belenenses - Porto, terminat 0-0

VIDEO Marius Niculae, dezvăluiri incredibile despre Cristiano Ronaldo: „Nu credeam că poate să-mi facă asta”

>

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.