Tenis

Novak Djokovic, criză de nervi la ATP Cup » Gestul sârbului i-a speriat pe adversari

Criza de nervi a lui Novak Djokovic / Sursă foto: Captură ESPN Tennis

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 05 februarie 2021

Novak Djokovic (33 de ani), liderul din clasamentul ATP, a fost protagonistul unei noi ieșiri nervoase în circuitul masculin. 

Izbucnirea sârbului s-a petrecut în timpul meciului de dublu pe care Serbia l-a disputat la ATP Cup împotriva Germaniei. 

Serbia și Germania și-au disputat în această dimineață calificarea în semifinalele competiției pe echipe de la Antipozi, partida de dublu fiind meciul decisiv. Djokovic, care în prealabil își câștigase meciul de simplu cu Alexander Zverev, a făcut pereche cu Nikola Cacic, cei doi înfruntându-i pe Jan-Lennard Struff și Alexander Zverev. 

Novak Djokovic, ieșire nervoasă la ATP Cup

Nole și compatriotul său au pierdut în trei seturi echilibrate, scor 6-7 (4), 7-5, 7-10, nervii liderului mondial cedând pe durata partidei. În timpul unei pauze, Djokovic și-a pierdut complet cumpătul și și-a distrus racheta în fața colegilor de echipă.

Gestul l-a luat prin surprindere și pe Mischa Zverev, căpitanul nejucător al Germaniei, care și-a întors privirea nedumerit la criza de furie a lui Djokovic. 

Mischa Zverev / Captură ESPN Tennis

Calificată în premieră în semifinalele ATP Cup, Germania va înfrunta sâmbătă dimineața Rusia lui Daniil Medvedev și Andrey Rublev. Spania - Italia e confruntarea care completează careul de ași.

VIDEO Rezumatul zilei la ATP Cup

Citește și alte știri din tenis:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.