Handbal

Isabelle Gullden a semnat cu Vipers! Și Nora Mork și-a prelungit contractul

Isabelle Gullden FOTO BBH Brest

Articol de Marian Ursescu  —  vineri, 05 februarie 2021

Suedeza care va pleca în vară de la Brest, a negociat și cu Rapid. Salariul cerut, 11.000 de euro pe lună, a fost marele impediment pentru giuleștence. Nora Mork rămâne și ea ”viperă”

Vipers Kristiansand, campioana Norvegiei, adversara CSM București în grupa A a Ligii Campionilor, a anunțat vineri un transfer de marcă pentru sezonul viitor. Este vorba de Isabelle Gullden, suedeza de 31 de ani, care a anunțat că va părăsi Brest la sfârșitul lunii iunie.
 

Isabelle Gullden a jucat trei ani la București, la CSM, între 2015 și 2018. Rapid București și-a dorit-o pe nordică, dar tratativele au căzut în momentul în care suedeza a anunțat pretențiile financiare: 11.000 de euro pe lună.

"Încă un an în roz!"

O altă jucătoare care a trecut pe la CSM, e vorba de interul dreapta Nora Mork a anunțat că va rămâne și ea la Vipers. "Încă un an în roz", a scris Nora pe contul său de Instagram, aluzie la echipamentul "pink" al campioanei Norvegiei. Vipers își va pierde, în schimb, câteva jucătoare de marcă. Henny Reistad a semnat cu campioana Danemarcei, Team Esbjerg, iar despre Emily Arntzen se zvonește că va sosi chiar la București, la CSM București.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.