Liga 1

FOTO+VIDEO Spectacol la „Ion Oblemenco” înainte de Craiova - Dinamo! Oltenii, mesaje de susținere pentru jucători și scandări obscene la adresa rivalilor

+4 Foto
Fanii Craiovei și-au încurajat favoriții

Articol de Eduard Apostol  —  vineri, 05 februarie 2021

Fanii Universității Craiova au intrat deja în febra meciului cu Dinamo. Suporterii au mers la arena din Bănie pentru a-și încuraja favoriții.

  • CS U Craiova - Dinamo se joacă sâmbătă, 6 februarie, de la ora 21:00. Meciul va putea fi urmărit în format liveTEXT pe GSP.ro.

Fanii Craiovei din Peluza Nord au mers astăzi la stadionul „Ion Oblemenco” pentru a îmbărbăta jucătorii vicecampioanei înainte de partida cu Dinamo. Suporterii olteni au cântat, au scandat împotriva rivalilor și le-au cerut jucătorilor să dea totul pe teren: „Cel mai tare meci al vostru! Trebuie să îi mâncăm pe ăștia, indiferent ce se întâmplă, să îi mâncăm. Nu contează că primiți 6-7 cartonașe galbene, dar să îi mâncăm! Să nu miște, pentru noi ăsta este cel mai important meci, 6 sau 7 să le dăm dacă putem”.

VIDEO. Suporterii Craiovei, spectacol la stadionul „Ion Oblemenco”

>

Suporterii Craiovei s-au prezentat la stadion cu un banner pe care era afișat mesajul „Ura noastră pentru ei, motivație pentru lei”. Nu au lipsit scandările obscene la adresa rivalilor de sâmbătă. 

Fotbaliștii și-au aplaudat admiratorii, care au continuat să cânte și în timpul în care jucătorii au urcat în autocar și au părăsit incinta stadionului.

Citește mai multe știri despre Craiova - Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.