Liga 1

Constantin Budescu, îndemnat să refuze oferta lui Gigi Becali: „Va regreta! Acolo e bine doar jumătate de an”

+23 Foto
Budescu e dorit de Gigi Becali la FCSB

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 05 February 2021

Constantin Budescu, 31 de ani, fotbalistul Astrei Giurgiu, e curtat intens de Gigi Becali, dar președintele Dani Coman îl avertizează să decline oferta liderului din Liga 1.

„Budescu nu poate face licitație, noi nu facem licitație cu niciun jucător. Budi știe că noi îl dorim foarte mult, că poate sa stea aici cât vrea. Dacă va merge la FCSB, poate va regreta. Acolo, e bine jumătate de an și se pune accentul pe fotbaliștii tineri, pe cei pe care îi poate vinde Gigi Becali”, a declarat Dani Coman, la emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport. 

Mijlocașul de 31 de ani al giurgiuvenilor mai are contract cu Astra până în vara lui 2021. Recent, acesta spunea că nu a primit vreo ofertă scrisă, nici de la Ioan Niculae, nici de la Gigi Becali: „N-am niciun contract pe masă, dacă aveam, vi-l arătam. Sunt numai vorbe. Am discutat ceva cu patronul echipei (n.r- Ioan Niculae), dar ceva amical despre o prelungire. Dacă o să fie ceva, de la FCSB sau de la altă echipă, pot discuta, pentru că mai am 5 luni aici. Voi vedea ce voi face”, afirma Budescu la jumătatea lunii ianuarie.

Gigi Becali îl vrea pe Budescu la FCSB din vară

Gigi Becali, finanțatorul FCSB, a anunțat că și-ar dori să îl readucă pe Constantin Budescu la formația roș-albastră și că deja a discutat cu mijlocașul ofensiv pentru un transfer în vară, pentru a juca pe poziția de atacant. 

„I-am zis să vină, dar va juca numai 9 fals. Atât, altceva nu! I-am zis: «Vei sta cu mine față în față și vei promite că nu ai să comentezi nimic la antrenamente. Și o să faci antrenamentul așa tare cum e». «Da, nea Gigi, vreau să fac!», mi-a răspuns” a declarat latifundiarul din Pipera la „Digi Sport Special”.

2.000.000 de euroeste cota lui Constantin Budescu, potrivit transfermarkt

FOTO Imagini din meciul direct FCSB  - Astra (3-0)

VIDEO Budescu, o nouă execuție uluitoare: „One thousand la mine! No problem!”

>

Citește și alte știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.