Handbal

CSM București - Team Esbjerg 28-26 » Victorie vitală pentru CSM București în Liga Campionilor

+15 Foto
CSM București - Team Esbjerg // foto: Raed Krishan

Articol de Raed Krishan (foto)  —  sâmbătă, 06 februarie 2021

CSM București a obținut o victorie foarte importantă în grupa A din Liga Campionilor, scor 28-26 cu Team Esbjerg.

Misiune îndeplinită pentru CSM București, care era nevoită să câștige meciul din Sala Polivalentă pentru a mai spera să termine între primele 3 în grupă.

Începutul de meci a fost echilibrat, iar prima dată când CSM București a reușit să se distanțeze la două goluri de adversară a fost în minutul 14. Lucrurile au început să meargă și mai bine pentru bucureștence în preajma minutului 20. S-au apărat bine și au atacat rapid și direct, iar această strategie le-a permis să aibă un avantaj de 6 puncte în minutul 24.

+15 Foto
FOTO: Raed Krishan

„Tigroaicele” au intrat cu la pauză cu un avantaj de 5 goluri, scor 15-10, dar începutul actului secund le-a aparținut danezelor, care în primele 5 minute ale reprizei au marcat de 3 ori fără să primească gol.

Jucătoarele lui Esbjerg au egalat la 19 în minutul 48, profitând de superioritatea numerică pe care o aveau în acea perioadă a jocului. Adi Vasile a cerut time-out imediat după, iar discursul antrenorului a fost benefic, „tigroaicele” marcând două goluri rapid.

CSM a rămas în avantaj până la final și a obținut victoria, însă nu fără emoții. Danezele s-au apropiat în mai multe rânduri la un singur gol. 

Cristina Neagu a fost cea mai bună marcatoare pentru CSM, cu 7 goluri, urmată de Crina Pintea, cu 6 reușite. Jacobsen a marcat cel mai mult în tabăra danezelor, de 6 ori.

CSM București ajunge la 13 puncte după 11 meciuri și urmează a o întâlni pe Metz etapa următoare, pe 13 februarie.

Clasament grupa A Liga Campionilor

Mai multe știri din handbal:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.