Campionate

Fotbalistul pentru care Gigi Becali a plătit 500.000 de euro, dat în urmărire generală de Interpol! Este acuzat de trucare de meciuri

Sulley Muniru, dat în urmărire de Interpol

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 06 februarie 2021

Sulley Muniru (28 de ani), fostul fotbalist de la FCSB, a fost dat în următire generală de Interpol, fiind acuzat de trucare de meciuri.

  • Anchetatorii insistă că Muniru a fost părtaș la aranjarea uni meci disputat în Liga Campionilor Africii, între Nouadhibou și Asante Kotoko. 

Fotbalistul pentru care Gigi Becali a plătit 500.000 de euro în 2015, este cercetat într-un dosar de trucare de meciuri și este dat în urmărire de Interpol. Aceștia au solicitat clubului de fotbal ganez să ofere informații în legătură cu activitatea fotbalistului în perioada octombrie-noiembrie 2020, deoarece Sulley Muniru este de negăsit, conform Fanatik.

Sulley Muniru, dat în urmărire de Interpol. Clubul îl consideră nevinovat

Asante Kotoko a sărit în apărarea lui Sulley Muniru, spunând că afirmațiile împotriva fostului fotbalist sunt nefondate. Clubul crede în nevinovăția jucătorului și susține că au fost luate măsurile necesare pentru a-l înregistra și a-l folosi pentru competiție, conform mynewsghana.net.

Kotoko susține că tot acest demers al Interpolului a fost iniția de clubul din Mauritania, care își dorește câștigarea la „masa verde” a meciului din Liga Campionilor Africii, încheiat cu scorul de 1-1: „Este o încercare disperată a celor de la FC Nouadhibou și a autorităților mauritane de a salva un caz de memoriu frivol împotriva lui Asante Kotoko, care i-a eliminat din CAF Champions League”.

Sulley Muniru, dat afară de la FCSB după un conflict cu Florin Tănase

Sulley Muniru a evoluat pentru echipa lui Gigi Becali între 2015 și 2017. În periada 2013-2015 a fost legitimat la CFR Cluj. De-a lungul anilor, a mai evoluat pentru cluburi ca Tondela (Portugalia), Malatyaspor (Turcia), Dinamo Minks (Belarus) sau Tambov (Rusia).

Ganezul a fost indepărtat de echipa roș-albastră după ce a avut un conflict violent cu Florin Tănase. Chiar Gigi Becali a fost cel care nu a mai vrut ca acesta să continue la FCSB, spunând: „Când vii într-o țară străină, cum ar veni să se ducă acolo un român și să dea cu pumnul unuia de acolo... S-au lovit ce s-au lovit la antrenament.. O să vedeți da? Dacă era o reacție rasistă, atunci el trebuia să vină la mine și să-mi zică și atunci era amendat Tănase, da?”.

VIDEO Ianis Zicu, dezvăluirea carierei: „Îmi doream să joc la Steaua!”

>

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.