Liga 1

FCSB și-a prezentat noul transfer: „Este un pas foarte mare în cariera mea și sunt onorat că am ajuns la un club atât de mare”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 06 februarie 2021

La a doua încercare din această iarnă, FCSB a reușit să-l aducă de la FC Botoșani pe Denis Haruț (21 de ani), care poate evolua ca fundaș dreapta și ca fundaș central.

Azi, FCSB l-a prezentat pe site-ul oficial pe internaționalul de tineret, care în ianuarie refuzase oferta roș-albaștrilor, din cauza contractului propus de Gigi Becali.

Denis Haruț, prezentat oficial la FCSB: „Sunt foarte fericit”

„Sunt foarte fericit că s-a făcut acest transfer, până la urmă. Este un pas foarte mare în cariera mea și sunt onorat că am ajuns la un club atât de mare. Sper să ajut echipa în lupta pentru obiectivele trasate și îmi doresc foarte mult să mă bucur, alături de noii mei colegi, de titlul de campion la vară”, a spus Haruț pentru pagina de facebook a echipei. 

Becali a plătit în schimbul lui Haruț 661.000 de euro. Jucătorul va semna pe 5 ani cu FCSB, cu opțiune de prelungire pentru încă un sezon. În acest moment, singurul fundaș dreapta de meserie din lotul lui FCSB este Valentin Crețu. Pe această poziție a jucat mai mult în ultima vreme Ovidiu Popescu, la bază „închizător”. Astfel, Haruț ar avea șanse mari să devină rapid un titular în echipa lui Petrea în flancul drept al apărării, însă, conform informațiilor Gazetei, Becali l-a cumpărat pe Denis pentru pozițiile de stoper și mijlocaș central, acolo unde jucătorul a mai evoluat și la FC Botoșani.

VIDEO Cum a ajuns Octavian Popescu la FCSB

>

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.