Tenis

Serena Williams face anunțul momentului, înainte de debutul la Australian Open: „Asta simt acum”

Serena Wiliams încearcă să egaleze recordul australiencei Margaret Court, de 24 de Grand Slamuri câștigate la simplu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 06 februarie 2021

Americanca Serena Williams, loc 11 WTA, spune că este „foarte încrezătoare” înainte de Australian Open 2021, primul turneu de Grand Slam al anului, care ia startul mâine. 

  • În vârstă de 39 de ani, Serena Wiliams încearcă să egaleze recordul australiencei Margaret Court, de 24 de Grand Slamuri câștigate la simplu;
  • Serena s-a retras de la Yara Valley Classic de la Melbourne, turneul pregătitor disputat în această săptămână, și mulți s-au temut că nu va fi în formă maximă pentru turneul de la Antipozi;
  • Americanca va debuta la Australian Open împotriva nemțoaicei Laura Siegemund (32 de ani, 51 WTA).

Serena Williams: „Mă simt foarte încrezătoare”

„Mă simt bine. Am făcut destul de mult tratament la umăr, dar sunt superîncrezătoare că totul o să fie bine. De fapt, mă simt foarte încrezătoare, probabil e un cuvânt mai potrivit, și mă pregătesc pentru ceea ce sper să fie două săptămâni de concurs. Recordul este pe umerii mei și în mintea mea. Și cred că e bine să îl am în minte. E o povară diferită de cea pe care sunt obișnuită să o port la turnee, dar e mai relaxantă”, a explicat Serena Williams. 

Serena a fost aproape să rateze Australian Open

Americanca de 39 de ani a spus că ei i-a picat bine amânarea Australian Open cu aproape o lună pentru că, în condiții normale, nu ar fi fost gata, din cauza accidentării pe care a suferit-o anul trecut la US Open și care a făcut-o să se retragă de la Roland Garros înainte de meciul din turul al doilea.

 „Nu m-am putut antrena prea mult din cauza problemei pe care o am la tendonul lui Ahile. Am avut nevoie de foarte mult timp pentru a mă vindeca. Nu aș fi venit în Australia dacă turneul se desfășura la datele prevăzute. A fost ca o binecuvântare că s-a amânat", a spus Serena la conferința de presă de la începutul lui februarie. 

Citește și alte știri despre Australian Open: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.