Liga 1

Greșeală uriașă de arbitraj în Liga 1! Antrenorul a izbucnit la final: „I-a spart fața! E bătaie de joc!”

+8 Foto
În minutul 47 al meciului dintre Astra și FC Argeș, la scorul de 0-0, giugiuvenii ar fi trebuit să beneficieze de un penalty @Captură TV Telekom Sport

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 06 February 2021

În minutul 47 al meciului dintre Astra și FC Argeș, la scorul de 0-0, giurgiuvenii ar fi trebuit să beneficieze de un penalty.

Cornerul executat din partea stângă de Constantin Budescu a fost reluat spre poarta piteștenilor de Daniel Graovac. Înainte ca mingea să depășească suprafața de joc, stoperul Astrei a fost lovit cu capul în figură de Luka Maric, apărătorul Argeșului (foto).

Greșeală de arbitraj în Astra - FC Argeș 0-2

Arbitrul întâlnirii, Antonie Andrei, a lăsat jocul să continue, în mod eronat. La final, Argeș s-a impus, scor 2-0, iar Eugen Neagoe, tehnicianul gazdelor, a răbufnit la flash-interviu. 

„E bătaie de joc! E jenant... Am avut un penalty clar. I-a spart fața lui Graovac! I-a mutat nasul într-o parte, după ce jucătorul a lovit mingea. Suntem carne de tun! Era normal ca după acea fază să cedeze jucătorii. Dacă avem penalty, trebuie să ni-l dea. Poate că nu marcam, dar să primim măcar ce merităm”, a tunat Neagoe.

FC Argeș, opt meciuri consecutive fără înfrângere

+8 Foto
FOTO: Cristi Preda

După succesul cu Astra, FC Argeș a ajuns la opt partide fără eșec în Liga 1. Piteștenii au obținut trei victorii și 5 rezultate de egalitate. Ultima dată când nou-promovata a pierdut - 13 decembrie 2020, cu Academica Clinceni, 0-1.

Andrei Prepeliță, amintiri din cariera de fotbalist și planuri de viitor: „Am căutat mereu să fur meserie de peste tot"

>

Citește mai multe știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.