Liga 1

Dinamo nu l-a impresionat pe Marius Constantin: „Un meci ca oricare altul”

+10 Foto
Marius Constantin, fundaș central CS Universitatea Craiova

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 06 februarie 2021

Marius Constantin (36 de ani), veteranul din apărarea celor de la Universitatea Craiova, a comentat victoria cu Dinamo, scor 1-0.

Marius Constantin spune că victoria din această seară este extrem de importantă, atât pentru suporteri, cât și pentru că oltenii rămân astfel aproape de primele două echipe din Liga 1, FCSB și CFR Cluj. Totuși, nu consideră că a fost un meci special, deși duelul dintre cele două formații este unul de tradiție în fotbalul românesc.

Marius Constantin, despre Craiova - Dinamo: „Am vrut neapărat să câștigăm”

„Am vrut neapărat să câștigăm meciul ăsta, pentru suporteri, pentru toți din Craiova, dar mai ales pentru a ține aproape de primele două locuri. Toți jucătorii își aduc aportul foarte bine pe faza defensivă. Ne apărăm bine, atacăm... bine. 

Nu știu dacă se câștigă campionatul cu apărarea, vrem să ne îmbunătățim jocul cât mai mult și sperăm cu această victorie să ne descătușăm și noi puțin. Pentru mine este un joc ca oricare altul, deși am jucat de foarte multe ori cu Dinamo”, a declarat Marius Constantin la microfonul TV Telekom Sport.

Mă bucur că sunt bine, sănătos și că încă pot să joc. Avem o echipă foarte profesionistă pe toate planurile, nutriție și pregătire fizică, sunt foarte bine pregătiți. O să joc cât mă simt bine și cât sunt sănătos
- Marius Constantin, Craiova

FOTO. Cele mai tari imagini din Craiova - Dinamo 1-0

Clasament Liga 1:

Citește mai multe știri despre Craiova - Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.