Liga 1

Încă un transfer la Dinamo! „Câinii” s-ar fi înțeles cu un portar norvegian

+10 Foto
Gudmund Kongshavn / Sursă foto: Imago Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 07 February 2021

Dinamo e pe cale să bifeze un nou transfer și să rezolve o problemă importantă cu care se confruntă Ionel Gane. „Câinii” sunt la un pas să bată palma cu portarul norvegian Gudmund Kongshavn (30 de ani), care vine în Ștefan cel Mare liber de contract.

„Câinii” au rămas cu doi goalkeeperi neexperimentați în lot după plecările lui Mejias și Rene Hinojo, Mihai Eșanu și Aleksander Mitrovic, astfel că Ionel Gane a cerut de urgență un transfer pe acel post. 

Șefii îi vor îndeplini cerința lui Jerry Gane. Conform Fanatik, Gudmund Kongshavn, fost la Aalesund, Sarpsborg, Valerenga sau Tromso, va sosi la București și va semna cu Dinamo dacă trece cu bine vizita medicală.

200.000 de euroe cota de piață a lui Gudmund Kongshavn, conform Transfermarkt

Dinamo, refuzată de portari

Dinamo n-are noroc la portari, după rusul Lodigin și italianul Piscitelli, și polonezul Marcin Bulka a intrat în atenția roș-albilor, doar că a declinat oferta, speriat de criza financiară a grupării. Uriașul de 1,99 metri preferă să meargă la ultima clasată din liga secundă franceză!

Zilele trecute, Dinamo a fost în negocieri avansate cu rusul Yuri Logidin, ex-Zenit St. Petersburg, doar că, deși se puteau înțelege din punct de vedere financiar până la vară, fotbalistul a declinat oferta și a ales Geanina (Grecia) din cauza situației financiare a grupării bucureștene. Echipa s-a reorientat și a intrat pe pista Riccardo Piscitelli, care a acționat Dinamo în judecată la FIFA. Mario Nicolae a negociat cu directorul sportiv de la Nacional Funchal, iar antrenorul lusitanilor nu a fost de acord să-l elibereze pe italian, chiar dacă a ajuns rezervă.

Dinamo a bătut palma cu Jonathan Morsay

Dinamo a rezolvat și împrumutul mijlocașului stânga Jonathan Morsay (23 de ani) de la Chievo.

Mario Nicolae, directorul sportiv al lui Dinamo, a confirmat că alb-roșii au ajuns la un acord cu Chievo pentru împrumutul lui Morsay și spune că fotbalistul suedez este deja pregătit să joace, semn că va intra direct la meciul cu FCSB din Cupa României. 

De meserie mijlocaș stânga, Morsay poate evolua și în spatele vârfului. În acest sezon, mijlocașul suedez a jucat în 4 meciuri pentru Chievo, în care nu a reușit să influențeze decisiv vreun gol. Jonathan Morsay a fost adus de Chievo în ianuarie 2020, de la GIF Sundsvall din Suedia. Mijlocașul de bandă a mai jucat pentru Brage, tot în țara sa natală.

FOTO Imagini spectaculoase din meciul Craiova - Dinamo 1-0

VIDEO Ionuț Chirilă: „Am eu trei oameni, chiar patru, care ar cumpăra Dinamo”

>

Citește și alte știri despre Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.