Liga 1

Ioan Niculae îl amenință pe Alex Ioniță: „Astra nu poate fi umilită așa! El nu scapă după ce a spus ca un nerod verzi și uscate! Îl dau în judecată”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 07 February 2021

Ioan Niculae, patronul Astrei, a vorbit despre situația tensionat de la clubul său, cauzătă de cazurile de dopaj care ar putea duce la excluderea din Liga 1.

Finanțatorul giurgiuvenilor spune că echipa sa nu are nicio legătură procedura făcută de cei jucători, l-a avertizat pe Alex Ioniță, singurul fotbalist care a acceptat să colaboreze cu ANAD, și spune că nu ia în calcul excluderea Astrei din Liga 1.

„Ioniță trebuia să se gândească foarte bine ce consecințe pot avea declarațiile sale date în fața Comisiei. Dacă s-a dus acolo și a spus ca un nerod verzi și uscate, așa cum probabil a fost învățat, nu va scăpa ușor, așa cum crede el!

Îl avertizez public că, în cazul în care o să fie găsit vinovat, noi îl vom da în judecată pentru recuperarea banilor pe care i-am dat pe el. Astra nu are nicio vină. El a intrat în belelele astea din cauza lui. Să asculte bine la mine ceea ce îi transmit acum. Dacă este găsit vinovat, noi îl vom da în judecată pe el.

Exclud retrogradarea Astrei, ăsta este ultimul lucru ce ni s-ar putea întâmpla. Clubul nostru nu poate fi umilit în acest hal din cauza unor tâmpenii făcute de unul și altul”, a spus Ioan Niculae la Prosport.

Astra riscă să fie exclusă din Liga 1

Decizia pe care ANAD o va lua, de suspendare a fotbaliștilor, va produce automat un adevărat cutremur în Liga 1. Astra va trebui exclusă din campionat!

Articolul 62 din Legea antidoping specifică în mod clar cum se pun în practică sancțiunile. Iar alineatul 2 susține: „În situația în care mai mult de 2 membri ai unei echipe sportive sunt găsiți vinovați de una dintre încălcările prevăzute la articolul 2, alineatul 2 în perioada unei manifestări sportive, organizatorul competiției, pe lângă sancțiunile aplicate individual sportivilor implicați, va sancționa echipa respectivă cu descalificarea și pierderea punctelor".

Trimiterea către articolul 2 cuprinde capul de acuzare care există în privința celor 3 de la Astra: "Constituie încălcări ale reglementărilor antidoping: utilizarea sau tentativa de a utiliza o substanță interzisă sau o metodă interzisă". Cei 3 au apelat la o metodă interzisă!

VIDEO Ce pedeapsă se așteaptă Alex Ioniță să primească și ce a declarat în fața Comisiei ANAD: „Asta e suspendarea pe care o merit”

>

Citește mai multe știri despre Astra:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.