Altele

EXCLUSIV Cătălin Moroșanu a recunoscut în direct » Cine e adversarul care i-a cauzat cele mai mari probleme: „Aș avea emoții dacă m-aș lupta cu el”

Cătălin Moroșanu

Articol de Remus Dinu  —  duminică, 07 februarie 2021

Cătălin Moroșanu (36 de ani), unul dintre cei mai cunoscuți kickboxeri români, a dezvăluit la GSP Live cine a fost adversarul care i-a dat cele mai multe bătăi de cap în carieră

Cel supranumit „Moartea din Carpați” a recunoscut fără să ezite că își dorește o revanșă în fața lui Errol Zimmerman, cel care l-a învins pe Moroșanu prin KO în urmă cu 11 ani.

„Am o luptă neterminată, o vendetă neterminată cu Zimmerman. Eu eram prieten cu el, stăteam cu Zimmerman toată ziua înainte de K1 Amsterdam. După ce ne-am împrietenit, a venit la București, mi-a dat o lovitură și m-a făcut groggy! Încă n-am avut revanșa cu el. Aș avea emoții dacă m-aș lupta cu el, creierul meu știe că e o treabă nerezolvată”, a declarat Moroșanu vara trecută, la emisiunea GSP Live.

>

Cătălin Moroșanu se retrage în 2021

Anul 2021 va fi unul special pentru kickboxing-ul din România. Benny Adegbuyi (35 de ani) și Cătălin Moroșanu (36 de ani) vor lupta într-o gală spectaculoasă. Va fi meciul de retragere pentru cel supranumit „Moartea din Carpați”.

Conform Spotmedia, Errol Zimmerman ar urma să fie adversarul lui Moroșanu în 2021. În 2010, sportivul român a fost făcut KO, după doar 26 de secunde din lupta cu olandezul. 

Erol Zimmerman

Citește și alte știri despre Cătălin Moroșanu:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.