Liga 1

Faze controversate în FCSB - Clinceni » Academica a cerut ROȘU! Verdictul lui Ion Crăciunescu

+10 Foto
În minutul 63 al meciului dintre FCSB și Clinceni, la 0-1, „centralul” confruntării de pe Arena Națională a avut de judecat o fază controversată.

Articol de Alexandru Barbu  —  Sunday, 07 February 2021

Clinceni a provocat marea surpriză, 1-0 cu FCSB, după un meci în care „centralul” Lucian Rusandu a avut de gestionat două faze dificile.

În minutul 63, pe un contraatac rapid inițiat de oaspeți, Dumitriu l-a angajat în profunzime pe Cordea. Mijlocașul lui Clinceni l-a depășit pe Ovidiu Perianu, care a replicat cu un fault. 

Andrei Vlad era ieșit dintre buturi și ar fi putut ajunge în situație de unu contra cu adversarul la 20 de metri de propria poartă. Lucian Rusandu i-a acordat galben lui Perianu, spre nemulțumirea ilfovenilor, care și-ar fi dorit o eliminare. 

Rusandu a considerat că Andrei Cordea și-a făcut mingea înspre colțul terenului, fără să-și creeze astfel o șansă iminentă de gol. Contactat de GSP.ro, fostul mare arbitru internațional Ion Crăciunescu a validat hotărârea „centralului”: „Este corectă decizia. Nu era o șansă clară de gol”.

Filmul fazei la care Academica a cerut cartonaș roșu

  • Capturi TV @Digi Sport

FCSB a cerut un penalty 

În minutul 48, Olimpiu Moruțan a solicitat o lovitură de la 11 metri în urma unui duel în careu cu Paul Pîrvulescu. Fundașul lui Clinceni l-a „ciupit” pe mijlocașul roș-albaștrilor. Arbitrul Rusandu a lăsat jocul să continue. Reluările TV nu au putut elucida faza.

Citește mai multe articole despre FCSB - Clinceni: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.