Tenis

FOTO Bianca Andreescu a dezvăluit, după victoria cu Mihaela Buzărnescu, ce hobby neașteptat are: „Mă ajută să mă relaxez!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 08 februarie 2021

Bianca Andreescu (20 de ani, 8 WTA) a ajuns în turul II la Australian Open 2021, după ce a învins-o în trei seturi pe Mihaela Buzărnescu (32 de ani, 138 WTA) scor 6-2, 4-6, 6-3.

La interviul de la finalul partidei, acordat pe teren, Bianca Andreescu a vorbit despre absența de 15 luni din circuit, cauzată de problemele medicale, și a dezvăluit că jocurile video sunt pasiunea ei secretă.

„Mă simt al naibii de bine. Azi nu a fost ușor de loc. Sunt foarte fericită de cum am luptat cu Mihaela, o compatrioată. Am jucat cu ea de două ori cu ea și mereu au fost meciuri grele.

Această victorie înseamnă mult. Am avut 15 luni de pauză, am trecut prin multe și nu a fost ușor. Acum a trecut și realizez că merită orice sacrificiu și că am oameni minunați lângă mine. 

Când aveam 12 ani, obișnuiam să mă joc mult, dar m-am oprit din cauza carierei în tenis. Când a venit carantina am zis «O, Doamne! Începem din nou». Am alocat mult timp jocurilor video, mă ajută să mă relaxez”, a spus Andreescu.

Citește mai multe știri despre Australian Open: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.