Liga 1

Motiv comic pentru eșecul lui Mihai Bordeianu în Arabia Saudită: „Au crezut că e atacant” + detalii despre transferul lui Olimpiu Moruțan în Golf

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 08 February 2021

Mijlocașul defensiv Mihai Bordeianu (29 de ani) a revenit la CFR Cluj în ultima zi de mercato, după 4 luni petrecute la Al Qadisiyah, în Arabia Saudită. Florin Vulturar, impresarul jucătorului, a intervenit în această dimineață la emisiunea GSP Live și a dezvăluit motivul pentru care fotbalistul s-a întors la CFR Cluj, dar a oferit detalii și despre Olimpiu Moruțan.

Mihai Bordeianu a revenit la CFR Cluj sub formă de împrumut până în vară, iar motivul pentru care a fost cedat de Al Qadisiyah este incredibil: oficialii din Arabia Saudită credeau că Bordeianu poate evolua pe poziția de atacant.

Florin Vulturar: „Au crezut că Bordeianu e atacant”

„Bordeianu s-a întors înapoi la Cluj, la 4 dimineața. A revenit împrumut până în vară. E o problemă delicată în Arabia cu numărul de străini. Când l-au cumpărat, nu știau dacă e mijlocaș sau atacant. Când am auzit ulterior, m-am și speriat. Ei au crezut că poate să joace și atacant. A fost foarte ciudat. 

Aveau mare nevoie de atacant și au crezut că e mai bine să joace la Cluj până în vară, când cel mai probabil se va întoarce în Arabia Saudită. Acum e cel mai bine plătit jucător din campionatul intern”.

Florin Vulturar: „A căzut transferul lui Moruțan în zonele arabe”

„Au căzut discuțiile cu Moruțan pentru transferul său în zonele arabe. Nici nu se mai pune problema să plece în zona respectivă după ce a pățit Bordeianu. Pentru el, e mai bine să rămână în Europa”, a spus Vulturar.

VIDEO. Florin Vulturar, despre transferurile lui Bordeianu și Moruțan: „Ar fi mai bine să rămână în Europa”

>

Citește și alte știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.