Liga 1

Cine este omul care a avut încredere în trupa lui Ilie Poenaru: „Mi-a garantat că nu pierd cu FCSB”

Ilie Poenaru (44 de ani)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 08 februarie 2021

FCSB a pierdut surprinzător pe teren propriu, cu Academica Clinceni, scor 0-1, în runda #22 din Liga 1. Ilie Poenaru (44 de ani), invitatul de luni dimineață al lui Costin Ștucan la emisiunea GSP Live, a vorbit despre discuția pe care a avut-o cu mental coach-ul echipei, Bogdan Gribincea, înainte de partida de pe Arena Națională.

Ilie Poenaru a declarat că a discutat cu Bogdan Gribincea, înainte de partida cu FCSB, iar mental coach-ul echipei i-a garantat antrenorului că Academica Clinceni nu o să piardă duelul cu liderul Ligii 1.

Ilie Poenaru: „Mental coach-ul mi-a garantat că nu pierd cu FCSB”

„Mental coach-ul mi-a zis că nu pierdem acest meci. Eu am avut o discuție cu el înainte de meci. Discutăm prin telefon, ne vedem și de două ori pe săptămână. Tot timpul mă întreabă ce mă frământă. Într-adevăr, îi spun anumite lucruri la care mă gândesc. El, prin întrebări, mă face să îmi dau seama că tot eu am răspunsurile la întrebările mele. Sunt jucători care discut în privat cu el.

Mi-a zis să stau liniștit, că jucătorii sunt foarte montați și pregătiți. Mi-a garantat că nu pierd cu FCSB pentru că mi-a zis că suntem foarte motivați pentru meci și mi-a zis că nu mi-a scăpat niciun detaliu. Mi-a zis că acum e rândul jucătorilor, să demonstreze pe teren” a declarat antrenorul Ilie Poenaru la GSP Live.

VIDEO. Ce a discutat Ilie Poenaru cu mental coach-ul Bogdan Gribincea înainte de partida cu FCSB: „Poate nu mă credeți, dar asta mi-a zis”

>

Citește și alte știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.