Handbal

EXCLUSIV Crina Pintea pleacă de la CSM București și se întoarce la echipa la care a câștigat Liga Campionilor

FOTO Raed Krishan

Articol de Marian Ursescu  —  luni, 08 februarie 2021

Crina Pintea (30 de ani), pivotul de la CSM București, a semnat cu Gyor, campioana Europei, echipă cu care în 2019 a câștigat Liga Campionilor. 

Crina Pintea s-a decis. Dintre toate ofertele pe care le-a avut pe masă a ales Gyor. Campioana Europei și-a dorit-o pe româncă după plecarea franțuzoaicei Beatrice Edwige, care a ales să semneze la Rostov Don. Pintea (30 de ani) a mai jucat jumătate de sezon la Gyor, în 2019, și a câștigat cu echipa maghiară Liga Campionilor. Evoluțiile ei au lăsat o bună impresie, marcând 27 de goluri în cele 14 partide în tricoul alb-verde.

Crina Pintea a avut oferte de la Bistrița, Metz și Rapid

Pintea a avut de unde alege. În această iarnă a avut foarte multe oferte. Au fost sume importante oferite de Gloria Bistrița, de Rapid, dar și CSM București i-a propus să rămână. Metz, campioana Franței, a fost o altă pistă de Liga Campionilor. Numai că Pintea a ales Gyor pentru trecutul și viitorul său. Din vară, la Gyor, va reveni Ambros Martin, antrenorul cu care Crina a lucrat trei ani la echipa națională, îl cunoaște foarte bine, știe ce vrea de la jucătoare, iar acest lucru a contat foarte mult.

În aceste condiții, CSM București rămâne fără cei doi pivoți de bază, Dragana Cvijici anunțând de mai bine de o lună că a semnat cu Krim Ljubljana. Rămâne de văzut care va fi mișcarea CSM București pentru postul de pivot, una dintre opțiuni fiind Lorena Ostase, de la CSM Slatina.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.