Tenis

VIDEO Simona Halep îi cucerește pe fanii de la Australian Open: „Da, puteți să îmi spuneți așa”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 08 February 2021

Simona Halep (2 WTA, 29 de ani) a debutat cu succes la Australian Open 2021 și a învins-o în turul I pe australianca Lizette Cabrera (23 de ani, 140 WTA), scor 6-2, 6-1.

La interviul de la finalul partidei, Simona Halep a vorbit despre legăturile pe care le are cu jucătoarele din Australia la începutul acestui sezon.

Pe lângă meciul demonstrativ cu Ashleigh Barty, Halep a jucat în turul I contra australiencei cu origini filipineze Lizette Cabrera, iar în turul doi va da peste altă favorită a publicului, Ajla Tomljanovic.

În plus, la dublu Halep face pereche cu Charlotte Kempenaers-Pocz, o jucătoare de doar 16 ani, fără clasament, iar cele două vor juca împotriva a două australience, Arina Rodionova și Storm Sanders.

VIDEO Simona Halep: „Da, sunt «Aussie-Sim”

„Îmi place să fiu aici, deci îmi place să joc contra australiencelor. Darren m-a ajutat să-mi găsesc parteneră de dublu. Le mulțumesc organizatorilor pentru wild-card. E plăcut să mai joci un meci și sper să câștigăm. 

Jucăm contra a două australience, deci sunt înconjurată. Da, puteți să-mi spuneți așa, Aussie-Sim. Sunt o parte australiancă”, a declarat Simona Halep la finalul partidei.

Citește mai multe știri despre Australian Open 2021:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.