Stranieri

Helmuth Duckadam, declarații nemiloase: „Transferul în Serie A e o pălărie mult prea mare pentru Dennis Man”

+16 Foto
Dennis Man a bifat deja două meciuri în Serie A / Sursă foto: Guliver/Getty Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 08 February 2021

Dennis Man (22 de ani) a dezamăgit în meciul Parma - Bologna 0-3. Introdus în minutul 46, fostul jucător de la FCSB a avut o prestație modestă, la cel de-al doilea meci în tricoul „cruciaților”.

Chiar dacă s-au aflat cândva sub aceleași culori, Helmuth Duckadam (61 de ani), fostul președinte de imagine al FCSB-ului, nu l-a menajat deloc pe Dennis Man. Fostul mare portar consideră că Serie A e un campionat mult prea puternic pentru Man.

„Am văzut meciul Parmei cu Bologna! De ce să fiu surprins de evoluția slabă a lui Dennis Man? Transferul în Serie A este o pălărie mult prea mare pentru el. Campionatul Italiei este prea puternic pentru Dennis Man, să fim serioși. Acum, el are nevoie și de timp să se adapteze acolo, dar sunt convins că îi va fi foarte greu.

În schimb, Mihăilă este un fotbalist bun pe contraatac și de aceea a ajuns să aibă ocazii de gol. El poate să aibă mai mult succes la Parma, pentru că are un alt profil față de Man”, a afirmat „Eroul de la Sevilla”, conform ProSport.

Gazzetta dello Sport i-a criticat pe Man și Mihăilă

Dennis Man (22 de ani) și Valentin Mihăilă (21 de ani), intrați în repriza secundă la Parma, în meciul pierdut 0-3 cu Bologna, sunt criticați în Gazzetta dello Sport. „Câteva fente și două pase nu-l ridică”, respectiv „A avut ocazia lui 1-2, șut prea sus. Vinovat”.

Ceea ce trebuia să însemne începutul unui nou campionat s-a transformat într-un alt dezastru la Parma, 0-3 în derbyul cu Bologna. Iar românii transferați, cu aproape 20 de milioane de euro, din Liga 1 au dezamăgit, într-o repriză secundă în care se aștepta de la ei să întoarcă meciul de la 0-2 și să scoată echipa din zona retrogradării. Ambii au primit însă nota 5 în Gazzetta dello Sport.

VIDEO Anamaria Prodan nu-l iartă pe Dennis Man: „Dacă nu suntem bărbați, ne judecăm! Un șantaj ordinar”

>

Citește și alte știri despre Dennis Man:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.