Liga 1

Un UEFAntastic care jucat și la Steaua, și la FCSB surprinde: „Pentru mine, aceea este Steaua!”

Sorin Paraschiv a făcut parte dintr-o generație de excepție. Sursă foto: Imago Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 08 February 2021

Sorin Paraschiv (39 de ani), fost mijlocaș atât la Steaua, cât și la FCSB, în prezent oficial la Academica Clinceni, a discutat pe marginea conflictului identitar dintre cele două.

  • Roș-albastru între 1999 și 2007, Paraschiv a cucerit un titlu și o Cupă alături de Steaua, dar și două titluri și o Cupă în tricoul FCSB-ului. A prins sezonul UEFAntastic al FCSB-ului, 2005-2006

Conflictul dintre CSA Steaua și FCSB a scindat bună parte din suflarea roș-albastră, însă Sorin Paraschiv are o opinie diferită. Fostul fotbalist mărturisește cu o sinceritate debordantă că nu se simte reprezentat de niciuna dintre cele două formații roș-albastre.

Sorin Paraschiv: „Noi, suporterii, avem de suferit”

„Nu mă interesează că deranjez pe cineva. Steaua e echipa care joacă pe stadionul mare din Ghencea și echipa care e în Liga 1. Steaua e echipa la care veneau 20 și ceva de mii de suporteri. Pentru mine, aceea este Steaua! 

Deocamdată, nu avem echipă care să corespundă acestor criterii și sunt confuz. Aduceți-vă aminte că jucam cu Poli Iași cu 20 și ceva de mii de spectatori. S-a creat această confuzie din partea ambelor părți, iar noi, suporterii, avem de suferit”, a afirmat Sorin Paraschiv, la Radio Gold FM. 

Îmi doresc să vorbesc despre Steaua din postura de suporter, am trăit acolo pe stadion de la 11 ani. Am trăit lângă Marius Lăcătuș și mă gândeam dacă voi ajunge și eu să joc acolo cândva.

Acum nu corespunde niciuna dintre cele două echipe cu criteriile acestea. O zi, unii spun că ei sunt Steaua, apoi apar ceilalți în instanță și spun că ei sunt Steaua 
- Sorin Paraschiv

VIDEO Dorin Goian a vorbit despre conflictul CSA Steaua - FCSB: „Mă identific mai mult cu CSA datorită suporterilor”

>

Citește și alte știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.