Liga 1

CFR Cluj, transfer din Liga 1 în ultima zi de mercato! Edi Iordănescu a adus un mijlocaș ofensiv + Mihai Bordeianu, prezentat oficial

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 09 februarie 2021

CFR Cluj s-a întărit serios în această pauză competițională. După ce l-a adus pe mijlocașul Runar Mar Sigurjonsson (30 de ani) și l-a împrumutat și pe mijlocașul Mihai Bordeianu, echipa lui Edward Iordănescu a adus și un jucător de perspectivă, Alexandru Oroian (20 de ani).

Mijlocașul ofensiv de 20 de ani a bifat 9 partide în acest sezon pentru UTA, iar arădenii l-au cedat luni seară la CFR Cluj.

CFR Cluj l-a luat pe Alexandru Oroian de la UTA

Alexandru Meszar, managerul arădenilor, a dat detalii despre mutarea mijlocașului la CFR Cluj.

„Nu pleacă gratis, nu e o surpriză. Plecarea lui a fost pregătită când știam că vine Adi Petre. Ne aglomeram prea mult acolo. Aveam 6-7 jucători în același compartiment, iar șansele de a juca erau mai puține. Am ales varianta de a-l ceda la CFR Cluj, pentru binele lui și al nostru. E un transfer definitv. UTA nu cedează nimic fără să câștige. O să ne recuperăm investiția”, a spus Meszar la conferința de presă.

100.000 de euroeste cota lui Alexandru Oroian

Mihai Bordeianu a revenit la CFR Cluj

Mijlocașul defensiv Mihai Bordeianu (29 de ani) a revenit la CFR Cluj după 4 luni petrecute la Al Qadisiyah, în Arabia Saudită. 

Transferat de CFR Cluj în ianuarie 2018 și vândut în vara lui 2020, Bordeianu a fost anunțat azi pe site-ul oficial al lui CFR Cluj.

VIDEO Rúnar Már Sigurjónsson a fost prezentat oficial la CFR Cluj! Interviu și primele imagini cu mijlocașul transferat de la Astana

>

Citește mai multe știri despre CFR Cluj:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.