Liga 1

Probleme pentru antrenor: a ieșit pozitiv la un test rapid pentru coronavirus » E în izolare și nu va sta pe bancă în Cupa României

+35 Foto
FOTO: Alexandra Fechete

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 09 februarie 2021

Laszlo Balint (41 de ani), antrenorul de la UTA, a avut un rezultat pozitiv la testele rapide pentru coronavirus și nu va sta pe bancă la meciul cu U Cluj, din sferturile Cupei României, programat miercuri, de la ora 17:15.

Azi, într-o conferință de presă, Alexandru Meszar, managerul arădenilor, a spus că antrenorul a fost depistat pozitiv la testele rapide și că s-a izolat. În plus, și mijlocașul Sorin Bustea (26 de ani) se află în aceeași situație.

„Antrenorul principal al echipei a avut mici simptome. Am efectuat teste rapide și au ieșit pozitive. Am făcut și teste PCR, iar în această seară vom avea rezultatul. Dar, din acel moment, antrenorul a intrat în izolare. 

Am făcut teste rapide la întregul loc și un jucător e suspect, Bustea. Și el va primi rezultatul testului PCR diseară, dar se află în izolare. Echipa va pleca la Cluj fără nicio problemă”, a spus Alexandru Meszar .

VIDEO Laszlo Balint: „Lipsa fanilor e o problemă pentru UTA, care are suporteri minunați, unici în România”

>

Citește mai multe știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.