Campionate

Dennis Man, avertizat de un fost căpitan al echipei naționale: „Transferul nu înseamnă nimic, dacă se întoarce la FCSB!” + Nu vede România la CM 2022

Dennis Man (22 de ani) FOTO Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 09 februarie 2021

Răzvan Raț (39 de ani), fost căpitan al echipei naționale, a avut un mesaj pentru Dennis Man (22 de ani), cel mai scump transfer din istoria Ligii 1.

Raț, jucător care a evoluat în campionate puternice din Europa, precum Premier League și La Liga, l-a avertizat pe Dennis Man după primele minute în tricoul Parmei și i-a transmis că suma de transfer nu va conta dacă jucătorul nu se va acomoda rapid.

Răzvan Raț: „Suma de transfer nu va conta dacă nu se va remarca”

„Transferurile lui Man și Mihăilă sunt foarte importante pentru fotbalul românesc, dar pentru Man nu ar însemna nimic această mutare dacă se va întoarce peste un la FCSB sau va fi împrumutat undeva. Suma plătită pe Man nu va conta dacă el nu se va remarca. 

Sunt șanse ca Parma să retrogadeze și va fi dificil. I se va da un timp foarte scurt, trebuie să demonstreze și să se acomodeze cu jocul echipei” a declarat Răzvan Raț la Liga DigiSport.

16 trofeea câștigat Răzvan Raț în străinătate, toate cu Șahtior: 7 campionate, 5 cupe, 3 supercupe și o Cupă UEFA

Răzvan Raț: „Va fi dificil pentru România să se califice la Campionatul Mondial”

„O să fie foarte greu pentru România. Va fi dificil să ne calificăm la Campionatul Mondial. Trebuie să fim realiști și să vedem ce avem și ce nu avem. Sunt foarte puțini jucători care sunt legitimați la echipele bune din străinătate, iar majoritatea evoluează foarte puțin” a mai spus fostul internațional pentru sursa citată.

113 selecțiiare Răzvan Raț la naționala României, pentru care a înscris două goluri

VIDEO. Gigi Becali i-a speriat pe italieni la transferul lui Dennis Man: „Cei de la Parma spun că nu vor mai aduce jucători de la Steaua, ci de la cluburi serioase”

>

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.