Cupa Romaniei

Andrei Cristea, „săgeți” către Daniel Pancu, după umilința din Cupă: „Nu e ok, avem probleme aici”

Andrei Cristea, 36 de ani, noul antrenor al lui Poli Iași, a tras concluziile după eșecul din „optimile” Cupei României, 0-3 cu Petrolul

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 09 February 2021

Andrei Cristea, 36 de ani, noul antrenor al lui Poli Iași, a tras concluziile după eșecul din „optimile” Cupei României, 0-3 cu Petrolul. În discursul golgeterului moldovenilor din acest sezon și-au găsit locul și „săgeți” aruncate către activitatea fostului staff condus de Daniel Pancu.

„Suntem foarte supărați pentru ceea ce s-a întâmplat. Am încercat să găsesc anumite variante de joc, anumite soluții, n-am reușit. Avem probleme din punct de vedere fizic. O să încerc să recuperez jucătorii pentru meciul cu Astra de duminică. 

Vreau să aduc un preparator fizic italian care va corecta ceea ce s-a întâmplat până acum la echipă. Avem nevoie să schimbăm un pic lucrurile. Parametrii fizici nu sunt ok.

Ne vom linge rănile și să nu uităm că acest duș rece s-ar putea să fie important pentru următorul joc, cu Astra. Am discutat cu oamenii din conducere, le-am transmis pe ce poziții mai am nevoie de jucători. Să vedem ce se va concretiza. Iau în calcul și să joc în perioada următoare, dar mai am nevoie de antrenamente”, a declarat Cristea la Digi Sport.

6 eșecuriși două egaluri are Poli Iași în 2021. Meciul cu Petrolul a fost primul pentru Andrei Cristea din postura de A1

Tot ce trebuie să știi înainte de Dinamo - FCSB

>

Citește mai multe știri din Cupa României:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.