Liga 1

Ion Crăciunescu, mesaj în direct: „Să plece de la Dinamo!”

Ion Crăciunescu (70 de ani), fost mare arbitru internațional, a pus la punct managementul spaniol de la Dinamo

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 09 februarie 2021

Ion Crăciunescu (70 de ani), fost mare arbitru internațional, acuză managementul spaniol de la Dinamo pentru situația ingrată în care clubul din „Ștefan cel Mare” a ajuns din punct de vedere financiar.

Și-au bătut joc! Să plece! Suntem de râsul unor spanioli! E bine să vorbim, chiar și acum, poate se rezolvă ceva în ceasul al 12-lea. Trebuia să fie o regulă, nu poți prelua clubul dacă nu ai bonitate (n.r. - capacitate de plată și de credit).

E o situație complicată la Dinamo. Jucătorii nu văd niciun orizont, sunt neplătiți de atâta timp, sunt la pământ din punct de vedere psihic. Antrenorul duce o muncă incredibilă”, a tunat Crăciunescu în cadrul emisiunii „Fotbal Club” de la Digi Sport.

Ion Crăciunescu a refuzat oferta de la Dinamo

Crăciunescu a refuzat oferta de a se alătura noului proiect din Ștefan cel Mare. Fostul arbitru internațional și fostul șef al CCA a fost contactat de oficialii „câinilor” toamna trecută, pentru a prelua un post în organigrama clubului.

Nemulțumit că spaniolii au amânat întâlnirea, Crăciunescu a răbufnit: „Dacă promit ceva și nu respectă, în fața mea înseamnă că nu au cuvânt. Eu nu fac pașii pe care îi vor dânșii, când vor dânșii, la comanda lor”.

Ion Crăciunescu, un reper pentru arbitrajul românesc

  • Ion Crăciunescu a arbitrat 230 de meciuri în prima ligă din România;
  • A fost delegat la Campionatul European de tineret din 1988, la finala Campionatului European de juniori din 1992, la semifinala Cupei Intercontinentale din 1995;
  • Tot în 1995, Crăciunescu a condus la centru și finala Cupei Campionilor Europeni, Ajax Amsterdam - AC Milan 1-0.
  • Ion Crăciunescu s-a retras din arbitraj în anul 1996. De atunci a fost președinte la echipe din Liga 1, președintele Comisiei Centrale a Arbitrilor din cadrul FRF, acum fiind analist TV.

Tot ce trebuie să știi înainte de Dinamo - FCSB

>

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.