Liga 1

Pancu, replică acidă pentru Andrei Cristea, cel care i-a luat locul la Poli Iași: „Îi dau câteva lecții în direct”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 10 februarie 2021

Poli Iași a fost eliminată, marți, de Petrolul în optimile Cupei României, scor 0-3. La finalul partidei, Daniel Pancu, fostul tehnician al moldovenilor, a taxat declarațiile înlocuitorului său în Copou, Andrei Cristea, cel care s-a plâns că echipa stă prost fizic. 

Andrei Cristea (36 de ani) a trimis „săgeți” în direcția fostului antrenor, acuzând că echipa are probleme fizice, iar Daniel Pancu i-a replicat imediat fostului său elev și nu l-a menajat deloc.

Daniel Pancu: „Poli Iași e o echipă tristă și debusolată”

Echipa e tristă! Dar a arătat determinare în destule momente. E o echipă debusolată, care nu are o cale de urmat. E o glumă tristă dacă a spus lucrul acesta (n.r. despre Andrei Cristea). E uşor de verificat, nu doar pe InStat. Suntem la acelaşi nivel sau poate puţin mai sus sau mai jos decât adversarii pe care i-am întâlnit.

Dacă el a spus lucrul acesta, atunci face o greșeală mare, imensă! Să dea vina pe condiția fizică a echipei... Îi urez baftă, dar să nu uite niciodată că sunt mulţi jucători noi, care au nevoie de tonus, de integrare. Ar trebui să ştie că factorul principal la care trebuie lucrat e cel mental. Astea sunt câteva lecţii pe care i le dau acum în direct. Are un lot mult mai bun decât în turul de campionat. 

Întrebaţi-l datorită cărui motiv a marcat şapte goluri în acest sezon. Hai să nu căutam vină prin spate! Întrebaţi-l pe Cristea de ce a marcat şapte goluri în acest sezon, de ce se plângea că sunt antrenamentele prea tari”, a spus Daniel Pancu la TV Telekom Sport.

6 eșecuriși două egaluri are Poli Iași în 2021. De la plecarea lui Pancu, alb-albaștrii au pierdut în Liga 1, 1-3 cu FCSB, 0-3 cu Craiova, și au remizat cu Sepsi, 3-3.

 VIDEO Daniel Pancu: „Cea mai mare problemă a tinerilor jucători este educația”

>

Citește mai multe știri despre Poli Iași: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.