Tenis

Ce l-a deranjat pe Darren Cahill în victoria Simonei Halep: „Mi-a spus după meci, dar l-am contrazis”

+23 Foto
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 10 februarie 2021

Simona Halep (29 de ani, 2 WTA) a reușit o revenire fantastică în duelul cu Ajla Tomljanovic (27 de ani, 72 WTA), scor 4-6, 6-4, 7-5, în turul II  la Australian Open 2021.

  • În turul III, Simona Halep o va întâlni pe rusoaica Veronika Kudermetova (23 de ani, 36 WTA), care a trecut de compatrioata Varvara Gracheva (20 de ani, 97 WTA), scor 5-7, 6-2, 6-2

La conferința de presă de la finalul partidei, Simona Halep a dezvăluit că antrenorul ei, australianul Darren Cahill, a fost deranjat de faptul că ea s-a comportat ca în trecut și a fost foarte nervoasă în timpul setului trei, comentând foarte des la finalul punctelor.

VIDEO Simona Halep după victoria de la Australian Open: „Am luptat până la final”

„Eram emoționată înainte de meci, am vorbit întruna, am spus lucruri negative. Vreau sa prezint scuze celor din echipă pentru că am fost dură cu ei. Dar se întâmplă.

Am vorbit cu Darren după meci și mi-a zis «Ai arătat ca vechea Simo!». Am zis nu, că am progresat la un capitol. Am luptat până la final. A fost de acord cu mine. E un mare plus, chiar dacă am vorbit mult pe teren și am fost pesimistă. Am putut câștiga meciul și am revenit de la acel scor”, a spus Simona Halep la conferința de presă.

 A fost un meci minunat, ea a jucat incredibil. Dar am luptat până la final. Nu am renunțat deloc în timpul meciului și poate că de aceea am câștigat. Sunt mândră de ce am făcut pe teren, de cum am luptat. La 2-5 în decisiv m-am relaxat. Echipa mi-a zis că așa trebuia să joc tot meciul. Uneori, când simt că meciul e terminat, doar încerc să joc ca și cum nu aș avea nimic de pierdut. Ea avea un avans mare și am zis că trebuie să mă relaxez și să fac lucrurile mai bine
– Simona Halep, la conferința de presă

VIDEO  Ion Țiriac prevede o „catastrofă” după Simona Halep: „E păcat că dispărem!”

>

Citește mai multe știri de la Australian Open: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.