Cupa Romaniei

Marius Croitoru, urare inedită pentru noul antrenor al Craiovei: „Să dea Dumnezeu să înceapă cu stângul”

+38 Foto
Marinous Ouzounidis // foto: Facebook @ Universitatea Craiova

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 10 February 2021

Marius Croitoru (40 de ani), antrenorul celor de la FC Botoșani, a susținut o conferință de presă înainte de meciul dintre echipa sa și CS Universitatea Craiova, din faza optimilor de finală ale Cupei României.

  • FC Botoșani - CS Universitatea Craiova, meci din optimile de finală ale Cupei României, se joacă joi, de la ora 20:30. Partida va putea fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.ro.

Croitoru a avut un mesaj amuzant pentru Marinos Ouzounidis, antrenorul grec care va conduce primul meci pe banca „juveților” joi, la Botoșani.

„Este un antrenor care are în CV echipe mari, precum cele din Grecia. Are participări în cupele europene, este un antrenor mare pentru noi. Eu îi urez bun venit în România și să dea Dumnezeu să înceapă cu stângul”, a spus antrenorul moldovenilor.

Marius Croitoru, antrenor FC Botoșani: „Singura problemă majoră, starea gazonului”

Despre duelul cu oltenii, vicecampionii României sezonul trecut, Croitoru a spus:

„Mi-aș fi dorit un adversar mai facil, din păcate am căzut cu o echipă bună, care și-a propus să câștige ambele trofee majore, campionatul și Cupa. Acest lucru ne încurcă puțin, ne dă peste cap calculele, dar e clar că vom încerca să aliniem cea mai bună formulă la ora jocului. Jucăm împotriva unei echipe foarte bune, cu jucători importanți la nivel de campionat intern și echipele naționale ale României. Știu că trebuie să mă aștept la o echipă a Craiovei dornică să treacă mai departe”.

Și a numit marele neajuns înainte de meciul cu Craiova: „Singura problemă majoră este starea gazonului, la noi a nins foarte mult în ultima săptămână și ne-a dat peste cap puțin”.

Gazonul de pe stadionul „Municipal” din Botoșani s-a prezentat foarte rău și la ultimul meci jucat de moldoveni pe teren propriu, victoria cu CFR Cluj din campionat, scor 2-1. Câteva poze în galeria foto de mai jos:

Citește mai multe știri din Cupa României:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.