Tenis

FOTO Ghinion pentru Simona Halep lângă puștoaica de 16 ani: eliminare + probleme medicale

Simona Halep (29 de ani) FOTO IMAGO

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 11 februarie 2021

Simona Halep (29 de ani) și Charlotte Kempenaers-Pocz (16 ani) au fost eliminate de perechea formată din Arina Rodinova și Storm Sanders, scor 4-6, 5-7, în primul tur la Australian Open la turneul de dublu. Mihaela Buzărnescu, alături de Ankita Raina, au fost eliminate tot joi dimineață de la Grand Slam-ul de la Melbourne.

  • Pentru participarea în turul 1, Mihaela Buzărnescu și Simona Halep vor fi recompensate cu câte 15 de mii de dolari australieni (aproximativ 12 mii de $).

Simona Halep și Charlotte Kempenaers-Pocz au primit un wildcard din partea organizatorului pentru a concura în primul tur al turneului de dublu la Australian Open. Darren Cahill, antrenorul Simonei Halep, i-a sugerat sportivei din Constanța să facă pereche cu australianca de 16 ani. 

Simona Halep, probleme medicale în meciul de dublu de la Australian Open

În primul set, la scorul de 5-4 pentru adversare, Simona a cerut intervenția fizioterapeutului, din cauza unor dureri la brațul drept. Românca a rămas pe teren toate cele 83 de minute ale meciului, semn încurajator înaintea duelului de vineri, din turul 3 al probei de simplu. 

FOTO: Twitter

Mihaela Buzărnescu, eliminată tot în primul tur

Mihaela Buzărnescu și coechipiera sa, Ankita Raina, au fost eliminate tot în primul tur de la Australian Open, scor 3-6, 0-6, de perechea australiană formată din Olivia Gadecki și Belinda Woolcock, care au beneficiat de un wild card pentru a participa la Grand Slam.

Simona Halep, în turul 3 la proba de simplu

Simona Halep a învins-o pe Ajla Tomljanovic (27 de ani, 72 WTA), scor 4-6, 6-4, 7-5 , în turul II la Australian Open 2021, după un meci dramatic, în care a revenit fantastic în setul decisiv, de la 2-5. În runda următoare, Simona Halep o va întâlni pe rusoaica Veronika Kudermetova (23 de ani, 36 WTA), care a trecut de compatrioata Varvara Gracheva (20 de ani, 97 WTA), scor 5-7, 6-2, 6-2.

VIDEO. Discursul Simonei Halep după victoria cu Ajla Tomljanovic

Citește și alte știri despre Australian Open:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.