Liga 3

CSA Steaua se pregătește pentru duelul cu FCSB 2 » Trupa lui Oprița a jucat azi un amical cu Gloria Buzău

CSA Steaua București FOTO AS47

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 11 February 2021

Amicalul dintre CSA Steaua București și Gloria Buzău s-a încheiat la egalitate, scor 2-2, într-o partidă disputată pe terenul 5 din Complexul Sportiv Ghencea.

Dragoș Huiban l-a servit excelent în flancul stâng pe Emilian Pacionel, care a avansat în viteză spre poarta apărată de Relu Stoian. Fostul jucător al celor de la FCSB i-a pasat lui Remus Chipirliu, iar atacantul "militarilor" a deschis scorul pentru Steaua, în minutul 14.

Toate golurile din Steaua - Gloria Buzău s-au marcat în prima repriză

Zece minute mai târziu, după o acțiune pe cont propriu, Cristian Ciobanu l-a driblat pe Liviu Băjenaru și a restabilit egalitatea cu un șut superb din interiorul careului. Steliștii au trecut din nou în avantaj în minutul 26, după un gol înscris de Alexandru Zaharia, jucător care s-a aflat în lotul lui Daniel Oprița când defuncta Daco-Getica București (n.r. fosta Juventus București) a promovat în Liga 1.

Ultimul gol al partidei din Complexul Sportiv Ghencea a fost marcat tot în prima repriză, de Iulian Roșu, care a restabilit egalitatea pe tabelă, cu un șut imparabil de la marginea careului.

Echipele de start în Steaua - Gloria Buzău:

STEAUA: Mușat - A. Ilie, Vlad, Morariu, Călințaru - Pacionel, Băjenaru, Mihăescu, Zaharia - Huiban, Chipirliu
Rezerve: Bălbărău - Nițu, Bactăr, Neacșu, Craiu, Enceanu, Răsdan, Nicolae, Nsiah, Mihalache
Antrenor: Daniel Oprița

GLORIA: Stoian - Pârvulescu, Ghinga, Toma, Nedelea - Bangiu, Pațurca, Roșu, Andronic - Ciobanu, Iurcu
Antrenor: Ilie Stan

Ce amicale a mai disputat Steaua în pauza de iarnă:

  • Steaua București - U Cluj 4-1 
  • Steaua București - Sporting Roșiori 4-3

Liga 3 revine cu duelul CSA Steaua - FCSB 2

Până atunci însă, Steaua și FCSB 2 se vor întâlni în sezonul regular de Liga 3, în etapa a 2-a din retur, chiar în runda care va marca revenirea celui de-al treilea eșalon. Meciul, care se va juca pe terenul 5 din Complexul Sportiv Ghencea, va avea loc în weekend-ul 13/14 martie. În septembrie 2020, la meciul tur, Steaua s-a impus cu FCSB 2, scor 2-1, după un gol marcat la ultima fază a meciului de Andrei Antohi.

După 10 etape din Liga 3, CSA Steaua este prima în seria 4, cu 26 de puncte. FCSB 2 ocupă a doua poziție, cu 24 de puncte.

Se anunță baraj FCSB - CSA Steaua în Liga 3

Algoritmul de împerechere pentru promovarea din Liga 3 în Liga 2, decis de FRF înaintea sezonului, va produce aproape sigur o finală incendiară între CSA Steaua și FCSB 2. Cele două vor termina pe primele două poziții în seria lor și vor evolua în semifinale, cu locurile 1 și 2 din Seria 3.

Pe configurația actuală a clasamentelor, am avea în penultimul act: FCSB 2 - Afumați și Mostiştea Ulmu - CSA Steaua. Dacă vor învinge, FCSB și CSA se vor duela apoi în meci direct, dublă manșă, pentru promovare.

VIDEO. Ce s-a întâmplat cu juniorii aduși de CSA Steaua de la Regal Sport

>

Citește și alte știri din fotbalul intern:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.