Liga Campionilor

Sebastian Colțescu, prima reacție după verdictul UEFA în cazul scandalului de la Paris, în care a fost acuzat de rasism

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 11 februarie 2021

Arbitrul român Sebastian Colțescu a avut o primă reacție după ce UEFA a decis că nu este vinovat în scandalul de rasism iscat la meciul dintre PSG și Istanbul Bașakșehir, din grupele Ligii Campionilor.

Centralul de 43 de ani a postat un mesaj pe contul său de Instagram, în limba engleză, imediat după ce s-a aflat ce verdict a dat UEFA în cazul său.

„Când se face dreptate, aduce bucurie celor drepți și teroare celor care fac rău”, a postat Colțescu, imediat după ora 17:00

Pierre Webo cerea o pedeapsă aspră pentru Sebastian Colțescu

În urmă cu aproximativ două săptămâni, Pierre Webo, care a fost numit „ăla negru” de Colțescu, a oferit un interviu pentru France Football, în care a cerut „o pedeapsă dură” pentru Colțescu.

„Am simțit furie. Nici acum nu mi s-a dat un răspuns pentru cuvintele arbitrului", a declarat acesta. „Îmi doresc să văd sancțiuni, pentru că trebuie să fie o premieră. O pedeapsă dură, altfel, nimeni nu-și va mai aminti ce s-a întâmplat și totul se va repeta”, a spus camerunezul, într-o încercare de a pune presiune suplimentară pe UEFA.

VIDEO Aime Lema, despre cazul Colțescu: „Webo e conștient că arbitrul nu a vrut să-l jignească”

>

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.